پنجشنبه / ۱۹ تیر / ۱۴۰۴ - 10 July, 2025
 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۴/۰۳/۱۳

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ و با گوشت گوسفندی + نکاتی برای لزج نشدن بامیه

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ و  با گوشت گوسفندی + نکاتی برای لزج نشدن بامیه
خورشت بامیه با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از استان‌های جنوبی کشور به ویژه جنوب فارس و خوزستان مشهور است. این خورش با گوشت مرغ، بامیه، پیاز، رب گوجه، سیر، و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل، و زردچوبه تهیه می‌شود.