شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۴/۰۳/۱۴

آموزش آشپزی / طرز تهیه قایرمه یا کنگر سوخاری به سبک سنتی کردی

آموزش آشپزی / طرز تهیه قایرمه یا کنگر سوخاری به سبک سنتی کردی
قایرمه یا کنگر سوخاری، یک غذای سوخاری سنتی ایرانی با اصالت کردستانی است. کنگر، گیاهی کوهستانی بهاری است که در تهیه این غذا به کار می‌رود. اگر از طعم کنگر لذت می‌برید، قایرمه را امتحان کنید! این غذای محلی کردستان، همراه با نان یا برنج، یک وعده غذایی کامل و لذیذ خواهد بود.