شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
![کدام غذاها عامل اضطراب هستند؟](/news/u/2024-06-22/isna-0g0bg.jpg)
۱۴۰۳/۰۴/۰۲ / خبرگزاری ایسنا / اجتماعی
کدام غذاها عامل اضطراب هستند؟
رژیمهای غذایی پرچرب از طریق تغییر در باکتریهای روده باعث اضطراب زیاد میشوند.
کدام غذاها عامل اضطراب هستند؟
ایسنا/خراسان رضوی رژیمهای غذایی پرچرب از طریق تغییر در باکتریهای روده باعث اضطراب زیاد میشوند. ارث گزارش کرد، در مواقع پر استرس، بسیاری از ما آرامش را در غذاهای ناسالم پرچرب مییابیم، با این حال، نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد که این مکانیسم متداول مقابلهای ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد، ضرر دارد.
نتایج تحقیق جدید دانشگاه کلرادو بولدر آمریکا نشان داده است که رژیم غذایی پرچرب میتواند باکتریهای روده را مختل کند، رفتار را تغییر دهد و در نهایت از طریق ارتباط پیچیده روده و مغز به اضطراب دامن بزند.
محققان این آزمایش را بر روی موشها انجام دادند و دریافتند که نتایج آن فراتر از افزایش وزن است و موشهایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند در مقایسه با گروه کنترل وزن بیشتری اضافه کردند. با این حال، این مطالعه یافتههای مهمتری را فراتر از افزایش وزن نشان داد؛ گروه رژیم غذایی پرچرب تنوع کمتری را در باکتریهای روده خود نشان دادند، عاملی که عموماً با سلامت ضعیفتر مرتبط است.
تجزیهوتحلیل بیشتر نشان داد، موشهایی با رژیم غذایی پرچرب بیان بالاتری از سه ژن (tph۲، htr۱a، و slc۶a۴) دخیل در تولید و سیگنالدهی سروتونین داشتند. این ناحیه با استرس و اضطراب همراه است.
همه چربیها مضر نیستند. چربیهای سالم مانند چربیهای موجود در ماهی، روغن زیتون، آجیل و دانهها میتوانند ضد التهاب و برای مغز مفید باشند. اگر از رژیمهای پرچرب استفاده میکنید، برخی نتایج تحقیقات نشان میدهند که چربیهای خوب میتوانند برخی از اثرات منفی را کاهش دهند.
این تحقیق رابطه پیچیده بین رژیم غذایی، سلامت روده و سلامت روان را برجسته میکند و غذاهای فستفود ممکن است تسکین فوری ارائه دهند اما تأثیر طولانیمدت آنها بر اضطراب و سلامت کلی می تواند قابل توجه باشد.
اتخاذ رژیم غذایی متعادل با چربیهای سالم و مواد مغذی متنوع برای حفظ سلامت جسمی و روانی بسیار مهم است.
رژیمهای غذایی پرچرب، به ویژه آنهایی که چربیهای ناسالم دارند، با بیماریهای مزمن مختلف مرتبط هستند. فراتر از تأثیر بر سلامت روده و اضطراب، چنین رژیمهایی میتوانند باعث التهاب در سراسر بدن شوند. التهاب مزمن زمینهساز چندین بیماری ازجمله آرتریت، بیماری آلزایمر و برخی سرطانهاست.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که رژیمهای غذایی پرچرب میتواند عملکرد شناختی را مختل کند. مصرف بیش از حد چربیهای ناسالم میتواند انعطافپذیری مغز را کاهش دهد که برای یادگیری و حافظه ضروری است. این اختلال میتواند بر تواناییهای شناختی تأثیر بگذارد و خطر ابتلا به بیماریهای عصبی را افزایش دهد.
علاوه بر این، رژیمهای غذایی پرچرب میتواند بر سلامت کبد تأثیر بگذارد. مصرف مداوم غذاهای پرچرب میتواند منجر به بیماری کبد چرب شود که در آن چربی اضافی در سلولهای کبد تجمع مییابد و بهطور بالقوه منجر به التهاب و آسیب کبد میشود.
رژیمهای غذایی پرچرب بر سطح هورمونها تأثیر میگذارد. آنها ممکن است حساسیت به انسولین را مختل کنند و منجر به مقاومت به انسولین شوند.
نتایج تحقیق در مجله Biological Research منتشر شده است.
انتهای پیام دبیر زهرا حبیب پور دبیر راهله بختياری مترجم محبوبه محمدآبادی لینک کوتاه برچسبها: استانی-اجتماعی غذای چرب اضطراب لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما ساناپرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلایتودی بلیط هواپیما تور دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال
ایسنا/خراسان رضوی رژیمهای غذایی پرچرب از طریق تغییر در باکتریهای روده باعث اضطراب زیاد میشوند. ارث گزارش کرد، در مواقع پر استرس، بسیاری از ما آرامش را در غذاهای ناسالم پرچرب مییابیم، با این حال، نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد که این مکانیسم متداول مقابلهای ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد، ضرر دارد.
نتایج تحقیق جدید دانشگاه کلرادو بولدر آمریکا نشان داده است که رژیم غذایی پرچرب میتواند باکتریهای روده را مختل کند، رفتار را تغییر دهد و در نهایت از طریق ارتباط پیچیده روده و مغز به اضطراب دامن بزند.
محققان این آزمایش را بر روی موشها انجام دادند و دریافتند که نتایج آن فراتر از افزایش وزن است و موشهایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند در مقایسه با گروه کنترل وزن بیشتری اضافه کردند. با این حال، این مطالعه یافتههای مهمتری را فراتر از افزایش وزن نشان داد؛ گروه رژیم غذایی پرچرب تنوع کمتری را در باکتریهای روده خود نشان دادند، عاملی که عموماً با سلامت ضعیفتر مرتبط است.
تجزیهوتحلیل بیشتر نشان داد، موشهایی با رژیم غذایی پرچرب بیان بالاتری از سه ژن (tph۲، htr۱a، و slc۶a۴) دخیل در تولید و سیگنالدهی سروتونین داشتند. این ناحیه با استرس و اضطراب همراه است.
همه چربیها مضر نیستند. چربیهای سالم مانند چربیهای موجود در ماهی، روغن زیتون، آجیل و دانهها میتوانند ضد التهاب و برای مغز مفید باشند. اگر از رژیمهای پرچرب استفاده میکنید، برخی نتایج تحقیقات نشان میدهند که چربیهای خوب میتوانند برخی از اثرات منفی را کاهش دهند.
این تحقیق رابطه پیچیده بین رژیم غذایی، سلامت روده و سلامت روان را برجسته میکند و غذاهای فستفود ممکن است تسکین فوری ارائه دهند اما تأثیر طولانیمدت آنها بر اضطراب و سلامت کلی می تواند قابل توجه باشد.
اتخاذ رژیم غذایی متعادل با چربیهای سالم و مواد مغذی متنوع برای حفظ سلامت جسمی و روانی بسیار مهم است.
رژیمهای غذایی پرچرب، به ویژه آنهایی که چربیهای ناسالم دارند، با بیماریهای مزمن مختلف مرتبط هستند. فراتر از تأثیر بر سلامت روده و اضطراب، چنین رژیمهایی میتوانند باعث التهاب در سراسر بدن شوند. التهاب مزمن زمینهساز چندین بیماری ازجمله آرتریت، بیماری آلزایمر و برخی سرطانهاست.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که رژیمهای غذایی پرچرب میتواند عملکرد شناختی را مختل کند. مصرف بیش از حد چربیهای ناسالم میتواند انعطافپذیری مغز را کاهش دهد که برای یادگیری و حافظه ضروری است. این اختلال میتواند بر تواناییهای شناختی تأثیر بگذارد و خطر ابتلا به بیماریهای عصبی را افزایش دهد.
علاوه بر این، رژیمهای غذایی پرچرب میتواند بر سلامت کبد تأثیر بگذارد. مصرف مداوم غذاهای پرچرب میتواند منجر به بیماری کبد چرب شود که در آن چربی اضافی در سلولهای کبد تجمع مییابد و بهطور بالقوه منجر به التهاب و آسیب کبد میشود.
رژیمهای غذایی پرچرب بر سطح هورمونها تأثیر میگذارد. آنها ممکن است حساسیت به انسولین را مختل کنند و منجر به مقاومت به انسولین شوند.
نتایج تحقیق در مجله Biological Research منتشر شده است.
انتهای پیام دبیر زهرا حبیب پور دبیر راهله بختياری مترجم محبوبه محمدآبادی لینک کوتاه برچسبها: استانی-اجتماعی غذای چرب اضطراب لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما ساناپرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلایتودی بلیط هواپیما تور دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی پرسپولیس انتخاب اصلح انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ فوتبال ایران استقلال