یکشنبه / ۱۶ دی / ۱۴۰۳ - 5 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۹/۲۱

در حوزه سلامت غذایی نمی‌توان فقط فرهنگ‌سازی و ذائقه‌سازی کرد

در حوزه سلامت غذایی نمی‌توان فقط فرهنگ‌سازی و ذائقه‌سازی کرد
رئیس مرکز رشد و نوآوری غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای‌ و صنایع غذایی کشور گفت: در حوزه سلامت غذایی، نمی‌توانیم فقط فرهنگ سازی و ذائقه سازی کنیم و در پاسخ به این نیاز، محصولی روی قفسه‌ها نباشد و یا آن محصول آنقدر گران باشد که عمده جامعه نتوانند آن را تهیه کنند.