پنجشنبه / ۲۶ تیر / ۱۴۰۴ - 17 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۱/۰۳

غذا؛ نماینده‌ای از فرهنگ و هویت خراسان رضوی

غذا؛ نماینده‌ای از فرهنگ و هویت خراسان رضوی
غذا، فراتر از نیاز اولیه بشر، نماینده‌ای از فرهنگ و هویت جامعه‌ای است که در آن تهیه و مصرف می‌شود. در خراسان رضوی، غذاهایی چون شله مشهدی، دیگچه، خورش ریواس و کباب شیشلیک و دیگر غذاهای محلی تنها بخشی از تنوع غذایی این منطقه هستند که به ‌خوبی فرهنگ و سبک زندگی مردم این استان را نشان می‌دهند.