دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024


سازش ۲۸ درصدی پرونده‌های ‌طلاق توافقی‌ در  کردستان  
۱۴۰۳/۰۲/۲۳ / خبرگزاری ایسنا / استانها

سازش ۲۸ درصدی پرونده‌های ‌طلاق توافقی‌ در کردستان  

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: ۴/۲۸ درصد از پرونده‌های طلاق توافقی ارجاع شده به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان در هفت ماهه پایانی سال ۱۴۰۲ منجر به سازش بین زوجین شده است. 

یک مسئول در دادگستری کردستان: سازش ۲۸ درصدی پرونده‌های ‌طلاق توافقی‌ در کردستان  

ایسنا/کردستان سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: ۴/۲۸ درصد از پرونده‌های طلاق توافقی ارجاع شده به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان در هفت ماهه پایانی سال ۱۴۰۲ منجر به سازش بین زوجین شده است.  بهادر اسدی، امروز یکشنبه(۲۳ اردیبهشت) در گفت‌وگو با خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: با رونمایی از سامانه مسیر (مشاوره ساختن یک راه) و تحلیف مدیران و مشاوران مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان در مرداد ماه سال گذشته و شروع به کار این مراکز از شهریور ماه، مطابق آمار اخذ شده از مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، تعداد ۲ هزار و ۱۷۰ پرونده طلاق توافقی به این مراکز ارجاع شد که از این تعداد، ۶۱۶ پرونده منجر به صلح و سازش بین زوجین شده است.  

اسدی تصریح کرد: موضوع خانواده با موضوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی رابطه دوسویه دارد به نحوی که از یک طرف ارتکاب جرایم و پدیدآمدن آسیب‌ها در خانواده می‌تواند فروپاشی و طلاق را به دنبال داشته باشد و از طرفی دیگر فروپاشی خانواده و طلاق نیز می‌تواند منجر به آسیب‌های اجتماعی و ارتکاب جرایم شود. 

وی گفت: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد، لذا مراکز مشاوره در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.  

اسدی افزود: با توجه به اینکه بسیاری از اختلافات خانوادگی که منجر به طلاق می‌شود ناشی از نداشتن مهارت‌های زندگی، عدم مسئولیت‌پذیری زوجین، هیجانات زودگذر و یا لج و لجبازی است، در تعدادی از این اختلافات، ارائه خدمات مشاوره خوب می‌تواند از بروز طلاق جلوگیری نماید. 

وی با اشاره به اینکه وظیفه تشکیل مراکز مشاوره خانواده طبق موضوع ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده به قوه قضاییه واگذار شده است، افزود: مراکز مشاوره در استان کردستان از سال ۱۳۹۵ در کنار دادگاه‌های خانواده و به منظور ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری ایجاد گردیده است که این مراکز زمینه کاهش طلاق را از طریق افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین فراهم می‌نماید. 

اسدی تصریح کرد: اقداماتی که در طول سال‌های اخیر در ارجاع دعاوی خانواده به مراکز مشاوره خانواده و برگزاری کارگاه‌های بازآموزی و توانمندسازی علمی و عملی برای مشاوران و موسسین مراکز مشاوره خانواده صورت گرفته است منجر به سازش ۲۸ درصدی در بین دریافت‌کنندگان خدمات مشاوره در سال گذشته شده است که نشان می‌دهد این برنامه توانسته اثربخشی لازم را داشته باشد.

انتهای پیام خبرنگار دلنیا گوهری‌نژاد دبیر زهرا حبیب پور دبیر فرانک کیانپور لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-اجتماعی آمار ازدواج و طلاق لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس ماهان موزیک بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی نهال‌ گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال