دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024


«فروش دارایی‌ها»؛ تنها راه اهالی غزه برای سیر کردن فرزندانشان
۱۴۰۳/۰۳/۰۵ / خبرگزاری ایسنا / بین‌المللی

«فروش دارایی‌ها»؛ تنها راه اهالی غزه برای سیر کردن فرزندانشان

شهروندان نوار غزه در نتیجه ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی از کمبود شدید منابع و مایحتاج زندگی و کمبود کالاهای مختلف رنج می‌برند و علاوه بر آن گرانی اقلام موجود نیز باعث شده است تا برخی از آنها برای تامین معاش و سیر کردن فرزندانشان، اموال خود را بفروشند.

«فروش دارایی‌ها»؛ تنها راه اهالی غزه برای سیر کردن فرزندانشان

شهروندان نوار غزه در نتیجه ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی از کمبود شدید منابع و مایحتاج زندگی و کمبود کالاهای مختلف رنج می‌برند و علاوه بر آن گرانی اقلام موجود نیز باعث شده است تا برخی از آنها برای تامین معاش و سیر کردن فرزندانشان، اموال خود را بفروشند. به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی علی‌رغم محکومیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای همچنان در دویست و سی و دومین روز جنگ، به تجاوزات خود به غزه ادامه می‌دهد؛ حملاتی که ده‌ها هزار شهید برجای گذاشته است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

روزنامه «العربی الجدید» در گزارشی در این باره نوشت، برخی از خانواده‌ها در غزه به دلیل نبود منابع و درآمد در جریان تجاوز، قادر به تحمل هزینه‌های سنگین برای زنده ماندن نبودند، بنابراین به فروش اموال ارزشمند خود برای تهیه مایحتاج زندگی روی آوردند.

«امانی عیسی» (۴۲ ساله) در این باره گفت، هرگز انتظار نداشت که جواهرات خود را که پس از سالها کار و زحمت جمع آوری کرده بود بفروشد تا کمی غذا بخرد. عیسی خانه خود را در اردوگاه «البریج» پس از تخریب آن توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به سمت «دیرالبلح» ترک کرد.

وی تصریح کرد که برای سیر کردن فرزندانش از فروش طلاهایش دریغ نکرده و پول آن را صرف تهیه غذا و سرپناهی برای خانواده‌اش کرده است. مادران منتظر دریافت غذا برای کودکانشان در غزه

امانی عیسی می‌گوید: زمانی که در دیرالبلح آواره شدم، پس از تمام شدن پولمان در عرض کمتر از ۲ ماه از شروع تجاوزات، تصمیم به فروش طلا گرفتم؛ چراکه ما باید به زندگی ادامه دهیم و در برابر کابوس جنگ مقاومت کنیم. من بخشی از حقوق ماهانه خود را پس انداز کردم، سپس جواهرات را برای تهیه غذا فروختم.

وی ادامه داد: «برای آینده فرزندانم و آرزوهایشان که در غزه نابود شد، این جواهرات را جمع‌آوری می‌کردم و امروز هر چه داشتیم خرج غذا و نوشیدنی کردیم، من تنها کسی نیستم که مجبور شدم جواهرات خود را بفروشم، اینجا بسیاری از زنان در غزه همه چیز خود را فروخته‌اند.

با ادامه کمبود درآمد در طول جنگ غزه، «عبدالله حمص» (۴۷ ساله) از اردوگاه «النصیرات»، خودرو شخصی خود را که تنها منبع درآمد خانواده محسوب می‌شد، فروخت. او به عنوان راننده در یک دفتر تاکسی مشغول به کار بود، اما به دلیل بسته شدن گذرگاه‌ها و عدم ورود سوخت به نوار غزه، فعالیت وی نیز متوقف شد و همین اتفاقات باعث آسیب به همه رانندگان شد.

حمص می‌گوید: بعد از تمام شدن پول‌هایی که داشتم، به‌طور جدی به فکر فروش خودرویم افتادم، منتظر نمی‌مانم تا فرزندانم از گرسنگی و ظلم بمیرند و در نتیجه جنگ و نیاز مبرم به پول، ناگزیر به فروش خودرو خود با قیمتی کمتر از ارزش واقعی آن شدم. اهالی غزه درحال جمع‌آوری آرد ریخته شده بروی زمین برای تهیه نان

«علا محمود» (۳۸ ساله) به همراه خانواده‌اش از شهر غزه به یکی از اردوگاه‌های آوارگان در شهر رفح آواره شده است، وی می‌گوید که لپ تاپ خود را برای تامین معیشت فرزندانش در سایه شرایط سخت آوارگی که تعداد زیادی از شهروندان از آن رنج می‌برند، فروخته است.

علا محمود که پیش از جنگ در زمینه بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی کار می‌کرد، به العربی الجدید گفت: این لپ تاپ تنها منبع درآمد من با توجه به شرایط سخت اقتصادی بود که نوار غزه به دلیل ادامه محاصره و نرخ بالای بیکاری از آن رنج می‌برد. من در فروش آن خیلی تردید داشتم، به خصوص که تاجران آن را به قیمت پایین می‌خریدند، اما نیاز ما بیشتر بود، مبلغی که دریافت کردم، پس از چند روز به دلیل گرانی تمام شد و این در حالی است که جنگ همچنان ادامه دارد.

«هدی مشارفه» (۵۲ ساله) از شهر رفح در جنوب نوار غزه نیز می‌گوید که برخی از لوازم برقی خانه خود را برای فروش گذاشته تا برای تهیه غذا و نوشیدنی برای خانواده پولی به دست بیاورد.

طبق گفته وی، این ایده با قطع برق و عدم دسترسی به برخی وسایل اولیه در خانه مطرح شد و وی ناگزیر به فروش لوازم خانه با قیمت پایین شده است.

مشارفه در ادامه تصریح می‌کند: «شرایط بسیار سخت است و افراد کمی امکانات لازم برای تأمین معاش خانواده خود را دارند، هدف اولیه و مهم من در این روزهای سخت تأمین غذا و نوشیدنی برای فرزندانم است و پس از جنگ می‌توانیم جبران کنیم. همه چیز قطع است، آب در دسترس نیست و با تشدید جنگ، شرایط بدتر شده است.»

انتهای پیام خبرنگار حمید محمدطاهری دبیر مهران ثنایی لینک کوتاه برچسب‌ها: رژيم صهيونيستی نوار غزه قحطی در غزه عملیات طوفان‌الاقصی اخبار مرتبط افشاگری رسانه صهیونیست از جان باختن تعدادی از آوارگان فلسطینی اسیر شده در غزه زبان حال آوارگان فلسطینی؛ «از حملات جان سالم به در ببریم، سرما ما را می‌کُشد» غزه در آستانه قحطی فراگیر است قحطی در غزه جان می‌گیرد لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال