سه شنبه / ۱۷ تیر / ۱۴۰۴ - 8 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۳/۱۲

کاهش ۲۰ درصدی خطر بیماری‌های قلبی با مصرف فیبر

کاهش ۲۰ درصدی خطر بیماری‌های قلبی با مصرف فیبر
پژوهش جدیدی از دانشگاه موناش برای نخستین بار نشان داده است که میکروب‌های روده و اسیدهای چرب کوتاه زنجیری که در اثر مصرف فیبر تولید می‌کنند، برای سلامت قلب اهمیت دارند. محققان با بررسی سلامت افرادی که دارای یک نوع نادر از ژنی هستند که عملکرد گیرنده‌های مرتبط با اسیدهای چرب کوتاه زنجیر را مختل می‌کند، به این نتیجه رسیدند.