پنجشنبه / ۱۸ بهمن / ۱۴۰۳ - 6 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۴/۱۶

نقش تغذیه در پیشگیری از گرمازدگی

نقش تغذیه در پیشگیری از گرمازدگی
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری از گرمازدگی گفت: هیدراته کردن بدن از طریق مصرف میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت‌ مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، انجام می‌شود و به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک می‌کند.