پنجشنبه / ۱۸ بهمن / ۱۴۰۳ - 6 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۲/۱۱/۲۷

حس بویایی ملخ با نانوذرات تقویت شد

حس بویایی ملخ با نانوذرات تقویت شد
محققان دانشگاه واشنگتن موفق به ساخت نانوساختارهای خاصی شدند که قادر به جذب نور و ایجاد گرما است. از این ساختار می‌توان برای ذخیره و انتشار مواد شیمیایی استفاده کرد. این گروه از این نانوساختار جدید برای بهبود حس بویایی در ملخ استفاده کردند؛ این نانوساختار باعث شد تا ملخ بوی خاصی را با کارایی بالاتری شناسایی کند.