جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۳/۱۹

ایران جزو سه کشور اول منطقه در زمینه سلامت غذایی/ بررسی سبوس‌دار کردن نان در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

ایران جزو سه کشور اول منطقه در زمینه سلامت غذایی/ بررسی سبوس‌دار کردن نان در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد، گفت: لازم است با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داده و از دانش‌های دیگران نیز استفاده کنیم. مبنای صادرات نیز آن است که بگوییم غذای ما با کیفیت است و آمارها را در این زمینه اعلام کنیم.