سه شنبه / ۹ بهمن / ۱۴۰۳ - 28 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۲/۱۱/۰۲

میزان انطباق نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد، حدود ۷۴ درصد است

میزان انطباق نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد، حدود ۷۴ درصد است
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد انطباق میزان نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد اعلام شده به طور میانگین ۷۴ درصد بوده و در مواردی که این استاندارد رعایت نشده، انحراف معیار چندان فاحش نیست و عدد با انحراف معیار جزئی تغییر می‌کند.