سه شنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۴ - 14 October, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۵/۲۲

پنیر جدید با پودر سنجد؛ خوشمزه‌تر، سالم‌تر و ماندگارتر

پنیر جدید با پودر سنجد؛ خوشمزه‌تر، سالم‌تر و ماندگارتر
محققان با بررسی یکی از میوه‌های پرخاصیت بومی ایران، به راهکاری نوین برای بهبود کیفیت و ماندگاری پنیر به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف دست یافته‌اند. آن‌ها به دنبال راهی بودند که این خوراکی محبوب، سالم‌تر و ایمن‌تر شود.