سه شنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۴ - 14 October, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۶/۲۷

آیا کره های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی شود؟

آیا کره های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی شود؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست که کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر بوده و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع و ترانس خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد.