پژوهشگران دانشگاه ایالتی میشیگان فناوری نوین و کمهزینه را توسعه دادهاند که زمان تشخیص آلودگیهای ویروسی و باکتریایی در آب و مواد غذایی را از چندین روز به تنها چند ساعت کاهش میدهد. این فناوری که مبتنی بر نانوذرات است، نه تنها سریع و دقیق عمل میکند، بلکه هزینه تولید آن کمتر از ۲ دلار است و میتواند بهویژه برای کمک به جوامع محروم و مناطق فاقد امکانات آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گیرد. این نوآوری میتواند با اطلاعرسانی بهموقع از شیوع بیماریهایی مانند مسمومیتهای ناشی از اِکولی یا سالمونلا جلوگیری …