ایسنا/اصفهان مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس، تاکنون سه هزار و ۲۳۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان انجام شده است. محسن فتحی مقدم اظهار کرد: با تشکیل ۱۰ تیم بازرسی از نیروهای داوطلب بسیج و کارشناسان بهداشت محیط، به صورت روزانه و در ایام تعطیل علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک هزار و ۶۷۴ مورد بازرسی از اماکن عمومی نیز انجام شده است. وی افزود: این بازرسی ها شامل نانوایی ها به منظور رعایت اصول بهداشت فردی و ممانعت از تحویل پول نقد و نصب دستگاه کارتخوان یا به کارگیری صندوق دار، فروشگاه های مواد غذایی، خواربار فروشی ها، اماکن متبرکه و مساجد می شود. مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: اولویت بازرسی در تمام مکان‌های مذکور، انجام آموزش های لازم در رابطه با گندزدایی و ضد عفونی کردن صحیح محل کار و آموزش های لازم در راستای کنترل بیماری کرونا ویروس همراه با نصب پوسترهای آموزشی بوده است. به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، فتحی مقدم، گفت: در راستای اجرای تفاهم نامه بین دانشگاه و نیروی مقاومت بسیج، عملیات گندزدایی و ضد عفونی کردن مراکز خدمات جامع سلامت و اماکن عمومی حساس با نظارت سه تیم بهداشت محیط در حال انجام است. وی با اشاره به همکاری فرماندهی هوا و فضای سپاه، گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با مسئولان مربوط، گندزدایی مراکز حساس و پرتراکم شهری، پارک ها و اماکن عمومی، در حال اجرا است. مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان، افزود: گندزدایی بخش های بیمارستان شهید بهشتی به طور مستمر در حال انجام است و نظارت بر گندزدایی اورژانس های مرکزی، گلابچی، مراکز غربالگری ۱۶ ساعته و مراکز خدمات جامع سلامت به صورت روزانه انجام می شود. فتحی مقدم تصریح کرد: نظارت بر کارگاه های خیاطیِ دوختِ گان و ماسک و کارگاه تولید مواد ضدعفونی کننده از دیگر اقدام های گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان بوده است. انتهای پیام