شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 سایت جعبه / ۱۴۰۴/۰۳/۱۰

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی | سس لازانیا، پاستا، ساندویچ

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی | سس لازانیا، پاستا، ساندویچ
سس بشامل یکی از انواع سس های فرانسوی است که در کنار غذاهایی مثل موساکا، لازانیا، ماکارونی و انواع استیک ها سرو می شود. مواد لازم سس بشامل آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم شیر ۱ لیوان خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا و جوز هندی به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی دستور تهیه سس بشامل مرحله اول برای تهیه سس بشامل فرانسوی کره و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دما محیط یکسان شود، سپس کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود....