طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی | پاستا آلفردو
برای تهیه پاستا مرغ و قارچ آلفردو، ابتدا پاستا (فتوچینی یا هر نوع دلخواه) را مطابق دستور پخت روی بسته، در آب نمک بجوشانید. در حین جوشاندن پاستا، سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و با قارچ های خرد شده سرخ کنید. سپس کره، خامه، پنیر پارمزان و ادویه های دلخواه را به سس آلفردو اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ شود. در نهایت، پاستا، مرغ و قارچ را به سس آلفردو اضافه کرده و هم بزنید. میتوانید با پنیر پارمزان، ریحان یا هر تزئین دلخواه سرو کنید. مراحل دقیق: 1. پخت پاستا: پاستا را در آب جوش با نمک ب...