دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
۱۴۰۳/۰۲/۱۴ / سایت خبرنامه / سبک زندگی
طرز تهیه سمبوسه آبادانی به سبک فست فودی های آبادان (کافیه یکبار امتحانش کنید) - خبرنامه
سمبوسه آبادانی یکی از خوراکهای محبوب و خوشمزه شهرهای جنوبی ایران است. این غذا بهعنوان یک میانوعده یا پیشغذا در فستفودهای آبادان سرو میشود. سمبوسه
سمبوسه آبادانی یکی از خوراکهای محبوب و خوشمزه شهرهای جنوبی ایران است. این غذا بهعنوان یک میانوعده یا پیشغذا در فستفودهای آبادان سرو میشود. سمبوسه آبادانی از ترکیب سیبزمینی، پیاز و سبزیجات تهیه میشود و نیازی به مواد دیگری مثل پنیر پیتزا یا فلفل دلمهای ندارد. در این مقاله با ما همراه باشید تا طرز تهیه سمبوسه آبادانی را یاد بگیرید. مواد لازم برای تهیه سمبوسه آبادانی
برای تهیه سمبوسه آبادانی به موارد زیر نیاز دارید:
– سیبزمینی متوسط: ۴ عدد
– پیاز متوسط: ۲ عدد
– جعفری تازه: ۱ دسته
– گشنیز تازه: ۱ دسته
– ادویه کاری: ۰٫۵ قاشق چایخوری
– زردچوبه: ۰٫۵ قاشق چایخوری
– سیر: ۱ حبه
– نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
– روغن مخصوص سرخکردنی: به میزان لازم
– نان لواش یا نان ماشینی: به میزان لازم طرز تهیه سمبوسه آبادانی
مراحل تهیه سمبوسه آبادانی به صورت زیر است:
مرحله اول: پختن سیبزمینیها
ابتدا سیبزمینیها را به دو روش میتوانید بپزید:
-روش اول: سیبزمینیها را با پوست در آب و نمک بپزید. برای اطمینان از پخت سیبزمینی، یک چنگال را تا نیمه در آن فرو کنید. اگر بهراحتی وارد شد، سیبزمینیها پختهاند. سپس بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد پوست آنها را بکنید.
-روش دوم: سیبزمینیها را پوست بکنید و به قطعات بزرگ تقسیم کنید، سپس با آب و نمک بپزید. این روش زمان پخت را کوتاهتر میکند.
مرحله دوم: تهیه پیاز داغ
در حین پختن سیبزمینیها، پیازها را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط سرخ کنید. سیر رنده شده، نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از سرخ شدن پیاز، جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا آب اضافی سبزیجات کشیده شود.
مرحله سوم: ترکیب مواد
سیبزمینیهای پختهشده را با پیاز داغ در یک ظرف مناسب قرار دهید و با گوشتکوب خوب بکوبید تا کاملاً مخلوط شوند. هدف از این کار، ترکیب بهتر طعمهاست.
مرحله چهارم: پیچیدن سمبوسهها
نان لواش را به صورت نوارهای مستطیلی با عرض ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر برش دهید. اگر نانها خشک یا شکننده هستند، کمی آب به آنها بپاشید تا نرم شوند. یک نوار مستطیلی را روی سطح صاف قرار دهید و عرض آن را به سمت طول برگردانید تا یک مثلث ایجاد شود. درون مثلث را با مواد سمبوسه پر کنید و سپس ادامه نوار را بهصورت مثلثی بپیچید تا کاملاً بسته شود.
مرحله پنجم: سرخ کردن سمبوسهها
یک قابلمه یا ماهیتابه گود را با روغن پر کنید و روی حرارت بگذارید. هنگامیکه روغن داغ شد، سمبوسهها را بهآرامی درون روغن قرار دهید و تا زمانیکه طلایی و ترد شوند، سرخ کنید. پس از سرخ شدن، سمبوسهها را روی توری یا دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
اکنون سمبوسههای آبادانی شما آماده است. آنها را میتوانید با انواع سس یا چاشنی دلخواه و سبزیهای تازه سرو کنید. نوش جان! چقدر این پست مفید بود؟
روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
ارسال رتبه
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.
برای تهیه سمبوسه آبادانی به موارد زیر نیاز دارید:
– سیبزمینی متوسط: ۴ عدد
– پیاز متوسط: ۲ عدد
– جعفری تازه: ۱ دسته
– گشنیز تازه: ۱ دسته
– ادویه کاری: ۰٫۵ قاشق چایخوری
– زردچوبه: ۰٫۵ قاشق چایخوری
– سیر: ۱ حبه
– نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
– روغن مخصوص سرخکردنی: به میزان لازم
– نان لواش یا نان ماشینی: به میزان لازم طرز تهیه سمبوسه آبادانی
مراحل تهیه سمبوسه آبادانی به صورت زیر است:
مرحله اول: پختن سیبزمینیها
ابتدا سیبزمینیها را به دو روش میتوانید بپزید:
-روش اول: سیبزمینیها را با پوست در آب و نمک بپزید. برای اطمینان از پخت سیبزمینی، یک چنگال را تا نیمه در آن فرو کنید. اگر بهراحتی وارد شد، سیبزمینیها پختهاند. سپس بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد پوست آنها را بکنید.
-روش دوم: سیبزمینیها را پوست بکنید و به قطعات بزرگ تقسیم کنید، سپس با آب و نمک بپزید. این روش زمان پخت را کوتاهتر میکند.
مرحله دوم: تهیه پیاز داغ
در حین پختن سیبزمینیها، پیازها را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط سرخ کنید. سیر رنده شده، نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از سرخ شدن پیاز، جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا آب اضافی سبزیجات کشیده شود.
مرحله سوم: ترکیب مواد
سیبزمینیهای پختهشده را با پیاز داغ در یک ظرف مناسب قرار دهید و با گوشتکوب خوب بکوبید تا کاملاً مخلوط شوند. هدف از این کار، ترکیب بهتر طعمهاست.
مرحله چهارم: پیچیدن سمبوسهها
نان لواش را به صورت نوارهای مستطیلی با عرض ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر برش دهید. اگر نانها خشک یا شکننده هستند، کمی آب به آنها بپاشید تا نرم شوند. یک نوار مستطیلی را روی سطح صاف قرار دهید و عرض آن را به سمت طول برگردانید تا یک مثلث ایجاد شود. درون مثلث را با مواد سمبوسه پر کنید و سپس ادامه نوار را بهصورت مثلثی بپیچید تا کاملاً بسته شود.
مرحله پنجم: سرخ کردن سمبوسهها
یک قابلمه یا ماهیتابه گود را با روغن پر کنید و روی حرارت بگذارید. هنگامیکه روغن داغ شد، سمبوسهها را بهآرامی درون روغن قرار دهید و تا زمانیکه طلایی و ترد شوند، سرخ کنید. پس از سرخ شدن، سمبوسهها را روی توری یا دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
اکنون سمبوسههای آبادانی شما آماده است. آنها را میتوانید با انواع سس یا چاشنی دلخواه و سبزیهای تازه سرو کنید. نوش جان! چقدر این پست مفید بود؟
روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
ارسال رتبه
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی ایران فوتبال سقوط بالگرد پرسپولیس استقلال بالگرد