یکشنبه / ۱۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 10 August, 2025
 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۳/۱۲/۰۱

در عصاره‌های آماده، چه میزان از ترکیبات گوشتی به کار رفته؟/ عامل لذیذ بودن عصاره‌ها چیست؟

در عصاره‌های آماده، چه میزان از ترکیبات گوشتی به کار رفته؟/ عامل لذیذ بودن عصاره‌ها چیست؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، درصد فوق‌العاده کمی از عصاره‌های آماده را آب گوشت و مرغ تشکیل می‌دهد و بیشتر حجم این عصاره‌ها حاوی ترکیباتی نظیر نشاسته، روغن هیدروژنه، پروتئین گیاهی و افزودنی‌های دیگر است.