دوشنبه / ۲۱ مهر / ۱۴۰۴ - 13 October, 2025
 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۴/۰۶/۰۵

غذای خوشمزه یا بمب میکروبی خام؟ واقعیت‌های خطرناک ماهی‌های خامی که همه عاشقشان هستند!

غذای خوشمزه یا بمب میکروبی خام؟ واقعیت‌های خطرناک ماهی‌های خامی که همه عاشقشان هستند!
سوشی، غذای سنتی ژاپنی شامل برنج با سرکه و ماهی خام است که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا ترکیبی مغذی از پروتئین، امگا ۳ و ویتامین‌ها دارد و جلبک و زنجبیل همراه آن خواص ضدسرطانی و ضدالتهابی دارند. با این حال، ماهی خام به دلیل فسادپذیری بالا و احتمال آلودگی به باکتری‌ها و انگل‌ها، می‌تواند خطرناک باشد، به‌ویژه برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف. رعایت بهداشت در تهیه و نگهداری سوشی بسیار حیاتی است، چرا که تشخیص سلامت آن به صورت ظاهری غیرممکن است و مصرف بی‌احتیاطانه ممکن است عوارض جدی ایجاد …