جمعه / ۳ مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۸/۱۸

فواید خیس کردن حبوبات قبل از پخت + مدت زمان مناسب برای خیساندن لوبیا

فواید خیس کردن حبوبات قبل از پخت + مدت زمان مناسب برای خیساندن لوبیا
خط سلامت:‌ لوبیا دارای الیگوساکاریدهایی است که گروهی از کربوهیدرات‌ها را تشکیل می‌دهند و هضم آن‌ها برای بدن دشوار است. این ویژگی ممکن است باعث بروز مشکلات گوارشی مانند گاز، نفخ، درد شکم، اتساع و اسهال گردد. خیساندن لوبیا می‌تواند با آزادسازی برخی از این الیگوساکاریدها در آب، به کاهش این مشکلات یاری رساند.