پنجشنبه / ۲۶ تیر / ۱۴۰۴ - 17 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

حلیم غذای مقوی و انرژی‌بخش ایرانی برای افطاری

حلیم غذای مقوی و انرژی‌بخش ایرانی برای افطاری
خط سلامت: حلیم یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است که با ترکیب گندم، گوشت و ادویه‌ها، نه تنها در فصل‌های سرد بلکه در ماه رمضان نیز به عنوان یک وعده پرانرژی و مغذی سرو می‌شود. این غذای خوشمزه و مغذی به دلیل خواص بی‌شمار خود، برای حفظ انرژی بدن و تقویت سیستم ایمنی مناسب است.