دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۴/۰۱/۰۲

۷ ماده غذایی خطرناک پس از ۶۵ سالگی

۷ ماده غذایی خطرناک پس از ۶۵ سالگی
خط سلامت: هفت ماده غذایی خطرناک که نباید بعد از 65 سالگی مصرف کنید! تغذیه سالم و مناسب در دوران سالمندی اهمیت زیادی دارد؛ مواد غذایی مانند تخم‌مرغ عسلی، کنسرو میوه، صدف خام و آب گریپ‌فروت می‌توانند به سلامت شما آسیب بزنند و باید از مصرف آن‌ها اجتناب کنید.