چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۲۱

خوراک لوبیا مقوی و سیرکننده برای سحر و افطار در ماه رمضان

خوراک لوبیا مقوی و سیرکننده برای سحر و افطار در ماه رمضان
خط سلامت: خوراک لوبیا یکی از غذاهای مغذی و مقوی است که می‌تواند انتخابی عالی برای وعده‌های سحر و افطار در ماه رمضان باشد. این غذای سنتی ایرانی، علاوه بر طعم لذیذ و سادگی در تهیه، سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و ویتامین‌هاست که به تأمین انرژی در طول روز کمک کرده و احساس سیری طولانی‌تری ایجاد می‌کند. در این مطلب، علاوه بر معرفی خواص خوراک لوبیا، طرز تهیه آن و سبک‌های محلی مختلف این غذا را بررسی خواهیم کرد.