دوشنبه / ۱۷ آذر / ۱۴۰۴ - 8 December, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۲ ساعت قبل

طرز تهیه پایا به سبک فرانسوی ها

طرز تهیه پایا به سبک فرانسوی ها
خط سلامت: پایا فرانسوی یا Pot-au-feu یکی از اصیل ترین خوراک های خانگی فرانسه است؛ غذایی آرامش بخش که با گوشت، استخوان و سبزیجات معطر به آرامی می پزد و عطر و طعم بی نظیری ایجاد می کند. این خوراک سنتی با عصاره غلیظ و پرکلاژن خود، انتخابی مغذی و دل نشین برای روزهای سرد سال است. اگر به دنبال یک غذای سالم، مقوی و پرملات هستید، این دستور می تواند بهترین همراه سفره تان باشد.