شنبه / ۲۹ آذر / ۱۴۰۴ - 20 December, 2025
 روزنامه مردم سالاری / ۲ ساعت قبل

افزایش دی‌اکسید کربن در محیط زیست ارزش غذایی خوردنی‌ها را کاهش می‌دهد - مردم سالاری آنلاین

افزایش دی‌اکسید کربن در محیط زیست ارزش غذایی خوردنی‌ها را کاهش می‌دهد - مردم سالاری آنلاین
یک مطالعه نشان داده است بالا رفتن سطح دی‌اکسید کربن در محیط زیست باعث افزایش حجم کالریِ موجود در مواد غذایی و در عین حال، کاهش مواد مغذیِ آنها می‌شود و همچنین به طور بالقوه خوردنی‌ها را سمی‌تر می‌کند.