پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024


چرا خوردن آجیل برای زنان باردار مفید است؟
۲ روز قبل / خبرگزاری مهر / اقتصادی

چرا خوردن آجیل برای زنان باردار مفید است؟

شما می توانید برای خرید آجیل به فروشگاه اینترنتی آجیل چی مراجعه نمایید.

https://mehrnews.com/x35kpd ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۵۴ کد خبر 6154655 بازار بازار بازار بازار ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۵۴ چرا خوردن آجیل برای زنان باردار مفید است؟

شما می توانید برای خرید آجیل به فروشگاه اینترنتی آجیل چی مراجعه نمایید. به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، خوردن آجیل نه تنها برای خود زنان پرفایده است، بلکه به رشد جنین آنها هم کمک می‌کند. برای مثال، در آجیل‌ها عناصری مثل آهن و مس وجود دارد که این دو عنصر در خون‌سازی نقش مهمی دارند. در زمان بارداری هم حجم خون زن باردار افزایش می‌یابد و او احتیاج بیشتری به گلبول‌های قرمز خون دارد. خوردن آجیل‌ها می‌تواند به خونسازی او کمک کند، زیرا عناصری مثل آهن و مس به افزایش گلبول‌های قرمز خون او کمک می‌کند. شما می‌توانید برای خرید آجیل به فروشگاه اینترنتی آجیل چی مراجعه نمائید.

فواید مصرف آجیل در بارداری کدامند؟

مصرف آجیل و به طوری ویژه مغزهایی مانند بادام، گردو، بادام زمینی، فندوق فواید زیادی دارند. آجیل‌ها مملو از اسید چرب‌های اشباع نشده و سایر مواد مغذی سالم ( فیبر، ویتامین E، استرول گیاهی و ال. آرژنینی) هستند که به کاهش خطر ابتلاء به بسیاری از بیماری‌ها از جمله فشار خون بالا در بارداری، دیابت و استرس اکسیداتیو کمک می‌کند. علاوه بر این، مصرف آجیل در بارداری با کاهش مشکلات شناختی در بزرگسالی همراه است. (برای مشاهده لیست کامل محصولات فروشگاه آجیل چی مشهد کلیک کنید! آجیل چی یکی از قدیمی ترین فروشگاه‌های آجیل و خشکبار در ایران است که تاریخ تاسیس آن به سال ۱۲۹۵ برمی گردد.)

به طور کلی آجیل سرشار از اسید فولیک و اسیدهای چرب مانند اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است که برای رشد عصبی بسیار مهم هستند. جنین می‌تواند این اسیدهای چرب را فقط از رژیم غذایی مادر دریافت کرد زیرا بدن ما نمی‌تواند آن‌ها را سنتز کند و از این رو اسیدهای چرب ضروری نامیده می‌شوند.

میزان نیاز به اسیدهای چرب امگا ۳، در زنان باردار نسبت به زنان غیرباردار افزایش می‌یابد. برخی مطالعات نشان می‌دهد که این اسیدهای چرب در بارداری و وزن هنگام تولد نوزادان نقش اساسی دارند.

در دوران بارداری، خوردن یک مشت آجیل (که میزان آن در بالا توضیح داده شد) می‌تواند باعث تجمع این مواد مغذی در قسمت جلوی مغز جنین شده و منجر به بهبود حافظه و سایر عملکردهای شناختی می‌گردد. طبق مطالعات، مصرف آجیل در دوران بارداری مزایای طولانی مدت برای رشد حرکتی و شناختی کودک دارد. بعلاوه خوردن آجیل به دلیل داشتن میزان بالایی پروتئین در این دوران بسیار تاکید شده است.

کاهش سطح کلسترول خون اثر مثبت دیگر آجیل به شمار می‌رود. تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده ثابت از آجیل‌ها، سطح کلسترول بد خون را کاهش و سطح کلسترول خوب را افزایش می‌دهد. به عنوان مثال اگر بادام طی سه هفته به طور مستمر استفاده شود، کاهش سطح کلسترول خون قابل مشاهده خواهد بود.

از فواید دیگر آجیل می‌توان به تاثیر مثبت آن بر روی سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. آجیل به دلیل دارا بودن موادی چون روی و مس باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود بنابراین استفاده از این ماده با تقویت سیستم ایمنی بدن سبب مقاومت بدن در برابر انواع عفونت‌ها می‌شود.

مصرف آجیل در بارداری چگونه باعث بهبود عملکردهای عصبی روانشناختی کودک می‌شود؟

مصرف اسید فولیک به ویژه در مراحل اولیه بارداری از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا این ویتامین B به تشکیل لوله عصبی کمک می‌کند. کمبود اسیدفولیک می‌تواند منجر به ایجاد نقایص مادرزادی جدی (مانند آنانسفالی و اسپینا بیفیدا) در مغز و ستون فقرات جنین شود.

طبق گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، هر خانم در سن باروری باید روزانه ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک مصرف کند تا از ایجاد پیامدهای نامطلوب بارداری جلوگیری نماید. مصرف اسیدهای چرب امگا ۳، به ویژه اسید ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) نیز در دوران بارداری مهم می‌باشد زیرا این دو، ماده مهمی برای رشد ساختاری و عملکردی مغز جنین، شبکیه و سیستم ایمنی جنین هستند.

طبق شواهد علمی، اسیدهای چرب اشباع نشده با بعضی از عملکردهای فیزیولوژیکی از جمله تنظیم بیان ژن، حفظ ترکیب غشای سلولی و تعدیل کانال‌های غشایی و پروتئین‌ها در ارتباط هستند. علاوه بر این، آنها اثرات ضد التهابی دارند که به ویژه در دوران بارداری بسیار مفید می‌باشند. مصرف روزانه و کافی اسیدهای چرب امگا ۳ که توسط شورای غذا و تغذیه موسسه ملی بهداشت ایالات متحده توصیه می‌شود، به ترتیب در زنان باردار و شیرده، ۴/۱ گرم و ۳/۱ گرم است. این امر برای بهبود رفتار، توجه، تمرکز، حافظه و توانایی‌های یادگیری در کودکان لازم است. سطح پایین امگا ۳ در مغز جنین می‌تواند منجر به نقص شناختی و اختلالات رفتاری مانند اضطراب، افسردگی و پرخاشگری شود.

بهترین آجیل برای زنان باردار

چه کسی می‌تواند از بادام هندی، این آجیل کمی چرب، خوشمزه و ترد بگذرد؟ یک خبر بهتر هم این است که خوردن بادام هندی در بارداری برای خودتان و سلامت جنینتان بسیار مفید است. برای مثال، اگر شما ۱۰۰ گرم بادام هندی را هر روز مصرف کنید، می‌توانید مقدار زیادی مواد غذایی متنوع از جمله فسفر، کلسیم، آهن، ویتامین ک، فولات، کربوهیدرات، فیبر، پتاسیم، منیزیم و چربی‌های سالم را وارد بدنتان کنید. از این رو، مواد بادام هندی می‌توانند برای رشد بافت‌های بدن جنینتان مناسب باشند و به استخوان‌سازی او کمک کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد. کد خبر 6154655

کپی شد برچسب‌ها کلسترول منیزیم آجیل و خشکبار