پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۴/۰۲/۱۴

طرز تهیه شیرینی سجوق خوشمزه و پرطرفدار به دو روش اردبیل و ترکیه‌ای

طرز تهیه شیرینی سجوق خوشمزه و پرطرفدار به دو روش اردبیل و ترکیه‌ای
سجوق از شیره انگور یا همان دوشاب تهیه می شود و با مغز بادام و پسته و گردو یا هسته زردآلو شیرین به همراه گلاب و هل تهیه می شود و در اواسط آذر ماه تهیه سجوق مراغه آغاز می شود. در ادامه دستور پخت سجوق به دو روش اردبیل و ترکیه‌ای آمده است.