یکشنبه / ۱۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 10 August, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۰۴/۰۶

خوردن این نوشیدنی ها خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را زیاد می کند

خوردن این نوشیدنی ها خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را زیاد می کند
به گزارش پارسینه پلاس؛ محققان در پژوهشی جدید، به شواهد مستقیمی پی بردند که نشان می‌دهد ترکیب شیمیایی «بیسفنول آ» یا «پی‌بی‌ای» که اغلب در بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی وجود دارد،‌ می‌تواند حساسیت به انسولین، یعنی هورمون کنترل‌کننده سطح‌ قند خون را کاهش دهد. کاهش توانایی پاسخ به انسولین، که مقاومت به انسولین نامیده