دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت رکنا / ۱۴۰۳/۰۹/۱۱

برگ بو چیست؟ + خواص و طرز پخت نان خانگی و خورش گوشت با برگ بو

برگ بو چیست؟ + خواص و طرز پخت نان خانگی و خورش گوشت با برگ بو
رکنا: برگ بو (Bay Leaf) یکی از ادویه‌های قدیمی و پرکاربرد در آشپزی جهانی است که از درختی به نام Laurus nobilis به دست می‌آید. این درخت همیشه‌سبز بومی مناطق مدیترانه‌ای است و برگ‌های آن به دلیل عطر و طعم خاصی که دارند، به عنوان یک ماده معطر و طعم‌دهنده در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه بر استفاده آشپزی، برگ بو در طب سنتی نیز به عنوان یک گیاه دارویی با خواص ضد التهابی، گوارشی و آرام‌بخش شناخته می‌شود.