دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت رکنا / ۱۴۰۳/۱۱/۲۸

گلوتن چیست؟ / طرز تهیه چند نوع غذا با گلوتن + فیلم

گلوتن چیست؟ / طرز تهیه چند نوع غذا با گلوتن + فیلم
رکنا: گلوتن پروتئینی است که در برخی از غلات مانند گندم، جو، چاودار و جو دوسر یافت می‌شود. این پروتئین ترکیبی از دو پروتئین اصلی به نام‌های گلادین و گلوتنین است که با هم ترکیب می‌شوند تا ساختار کشسانی و چسبندگی به خمیر بدهند. به‌این‌ترتیب، گلوتن به نان‌ها و محصولات پخته‌شده کمک می‌کند تا شکل خود را حفظ کرده و بافت نرم و ارتجاعی پیدا کنند.