دوشنبه / ۲۴ آذر / ۱۴۰۴ - 15 December, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۷ ساعت قبل

نان سنتی؛ بهترین گزینه برای پیشگیری از دیابت و سلامت بهتر

نان سنتی؛ بهترین گزینه برای پیشگیری از دیابت و سلامت بهتر
نان‌های سنتی ایرانی مانند سنگک، بربری و لواش به دلیل فرآیند تخمیر طولانی‌تر و استفاده از آرد سبوس‌دار، از نان‌های صنعتی مانند نان‌های فانتزی و تست برتری دارند. این نان‌ها نه‌تنها قند خون را به‌آرامی افزایش می‌دهند، بلکه به سلامت گوارش و جذب بهتر مواد معدنی کمک می‌کنند و برای پیشگیری از دیابت و مدیریت وزن انتخاب مناسبی هستند.