جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024


۱۴۰۳/۰۲/۰۱ / سایت سرگرمی روز / وبگردی
مصرف این صیفی قرمز در وعده ناهار 72 بیماری گوارشی، روده ای و معده رو از بین میبره
تربچه، یکی از صیفی جات بدون چربی و کلسترول است. فیبر یکی از مهمترین مواد موجود در تربچه است. همچنین تربچه دارای ویتامین c, k, B6، نیاسین و فولات است. برگ های این گیاه 6 برابر بیشتر از ریشه آن داری ویتامین C است. این برگ ها برای درمان زردی مفید هستند. علاوه بر این تربچه حاوی کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک و آنتوسیانین (Anthocyanin) نوعی آنتی اکسیدان قوی است. مصرف مداوم تربچه، باعث حرکت آسان روده می شود، در نتیجه منجر به بهبود تدریجی اشتها می شود.