شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت شمانیوز / ۱۴۰۳/۰۳/۰۵

کدو پلوی سیستانی را سه سوته برای شامت بزار

کدو پلوی سیستانی  را سه سوته برای شامت بزار
غذا‌های محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب می‌شوند. برخی از این غذا‌ها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذا‌های جدید، کم کم از یاد رفته‌اند و یا روش طبخ آن‌ها متفاوت شده است. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذا‌های بسیار خوشمزه و محلی آشنا می‌شوید که برخی از آن‌ها را تابه‌حال نخورده‌اید یا حتی نامش را شنیده‌اید.