سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت صبح مجلس / ۱۴۰۳/۱۱/۰۳

کیفیت پایین غذای دانشجویان ناشی از سیاست‌های نادرست و کمبود بودجه است

کیفیت پایین غذای دانشجویان ناشی از سیاست‌های نادرست و کمبود بودجه است
فرشاد ابراهیم‌پور، با اشاره به اعتراضات دانشجویان در خصوص کیفیت پایین غذای دانشگاه، گفت: سیاست‌های نادرست، کمبود بودجه و خصوصی‌سازی خدمات رفاهی دانشجویی از عوامل اصلی کاهش کیفیت غذای دانشگاه‌هاست. وی تأکید کرد: مجلس برای حل این مشکل به طور جدی اقدام خواهد کرد.