جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۴/۰۴/۱۵

هسته‌ای در کشاورزی ـ 8| پاستوریزه‌سازی مواد غذایی با فناوری هسته‌ای - تسنیم

هسته‌ای در کشاورزی ـ 8| پاستوریزه‌سازی مواد غذایی با فناوری هسته‌ای - تسنیم
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماری‌زا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آب‌میوه و تخم‌مرغ غیرفعال می‌سازد.