دوشنبه / ۵ آبان / ۱۴۰۴ - 27 October, 2025
 توسعه برند / ۳ ساعت قبل

گلستان با تبدیل شدن به «برند ملی غذای سالم» مزیت رقابتی خلق می‌کند

گلستان با تبدیل شدن به «برند ملی غذای سالم» مزیت رقابتی خلق می‌کند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در همایش روز جهانی غذا، یک هدف استراتژیک کلان را برای این استان کشاورزی مطرح کرد: تبدیل شدن گلستان به برند ملی غذای سالم . این رویکرد، فراتر از تولید کمی، بر جایگاه‌یابی (Positioning) استان در بازار ملی بر مبنای کیفیت و سلامت متمرکز است.