وی با اشاره به موضع مرجعیت دینی درباره ساماندهی سلاح افزود: برخی تلاش میکنند مفهوم سلاح دولت را تنها به ارتش، پلیس و شماری از نهادهای رسمی محدود کنند؛ در حالی که معیار اصلی، کارکرد سلاح در حفاظت از دولت و کشور است.
امام جمعه بغداد، سقوط موصل در سال ۲۰۱۴ را نمونهای از ناکافی بودن صرف برخورداری از عنوان نظامی برای حفاظت از کشور دانست و اظهار کرد: چهار لشکر نظامی در مدت کوتاهی فروپاشیدند و تجهیزات و منابع خود را در اختیار داعش قرار دادند؛ در مقابل، داوطلبانی که در پی فتوای جهاد کفایی وارد میدان شدند، با پشتیبانی مردم عراق به دفاع پرداختند.
وی تأکید کرد: حشد شعبی بخشی از سلاح دولت عراق است؛ زیرا در پاسخ به فتوای مرجعیت و با هدف دفاع از عراق شکل گرفت. به گفته موسوی، مشروعیت سلاح باید بر اساس وابستگی واقعی به دولت و نقش آن در دفاع از کشور سنجیده شود.
موسوی همچنین سلاح مقاومت … …















































































































































