VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
استفاده از میوه های خراب
۱۴۰۳/۰۸/۰۴
/ سایت نی نی بان
راهکارهایی خلاقانه برای جلوگیری از دور ریختن میوهها بعد از مهمانی
ترفندهای خانهداری میتوانند در حوزههای مختلف از جمله تمیزکاری، سازماندهی، آشپزی و مدیریت زمان کمککننده باشند. یکی از چالشهای متداول پس از برگزاری مهمانیها یا تولدها، باقی ماندن حجم زیادی از میوههاست که اگر به موقع از آنها استفاده نشود، به زودی خراب خواهند شد. در این مقاله، راهکارهایی برای استفاده …
میوه
نگه داری میوه
میوه
نگه داری میوه
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت عصرایران
میوههای آنتی اکسیدان دار کدامند؟!
آنتیاکسیدان به هر مادهای گفته میشود که بتواند فرآیند اکسیداسیون را مهار کند، مخصوصاً موادی که برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی ذخیرهشده یا حذف عوامل بالقوهی اکسیداسیون در بدن یک موجود زنده استفاده میشوند.
میوه
آنتی اکسیدان
میوه
آنتی اکسیدان
۱۴۰۳/۰۷/۱۲
/ سایت رکنا
شهرداری تهران بی توجه به کیفیت محصولات در میادین میوه و تره بار / شهروندان: محصولات آنقدر بی کیفیت است که بعضا بدون استفاده آنها را دور می ریزیم
رکنا: کیفیت محصولات در میادین میوه و تره بار این روزها داد شهروندان تهرانی را در آورده است و برخی از تهرانی ها ترجیح می دهند به جای اینکه محصول بی کیفیت از تره بار تهیه کنند که به سرعت خراب می شود و باید دور ریخته شود، از مغازه های میوه فروشی که محصولات گران تر ولی با کیفیت تری دارند خرید کنند.
شهرداری تهران
تره بار
شهرداری تهران
تره بار
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ سایت نی نی بان
راهکارهایی برای استفاده بهینه از میوههای اضافی بعد از مهمانی
بعد از برگزاری یک مهمانی، معمولاً مقدار زیادی میوه باقی میماند که ممکن است به زودی خراب شوند. در اینجا چندین روش موثر برای استفاده از میوههای باقیمانده و جلوگیری از هدر رفتن آنها معرفی میشود.
روغن زیتون
شکر
روغن زیتون
شکر
گوشت
مایکروویو
۱۴۰۳/۰۵/۰۵
/ سایت نمناک
بهترین استفاده از میوه های مانده و له شده
میوه های له شده ،میوه های مانده و میوه های لک زده خانم های خانه دار را به این فکر انداخته که چاره ایی برای آن ها بیاندیشند. راهکارهای جالبی برای استفاده از این میوه ها وجود دارد.
میوه های مانده
استفاده از میوه های مانده
میوه های مانده
استفاده از میوه های مانده
استفاده از میوه های له شده
استفاده از میوه های خراب
۱۴۰۲/۱۲/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
خوردن این نوع آجیل کبد را خراب می کند
یک کارشناس تغذیه در مورد آجیل گفت: آجیل خام بهترین نوع آجیل برای مصرف است. هر ۱۰۰ گرم آجیل حدود ۶۰۰ کالری دارد، استفاده از کشمش، نخودچی و میوههای خشک در آجیل ترکیب مفیدتر و اقتصادیتری را برای پذیرایی فراهم میآورد.
کبد
آجیل
کبد
آجیل
سلامت کبد
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۰۳:۱۰:۰۰
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک