VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ -
23 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
دموکراسی مدرن
دموکراسی
۲۸ ساعت قبل / سایت رویداد ۲۴
هیتلر چگونه در عرض ۵۲ روز دموکراسی را نابود کرد؟ | رویداد24
در تاریخ مدرن، کمتر رویدادی به اندازه به قدرت رسیدن آدولف هیتلر در ژانویه ۱۹۳۳ مورد تحلیل و بازخوانی قرار گرفته است. این واقعه نه تنها سرآغاز یکی از تاریکترین فصلهای تاریخ بشر بود، بلکه نمونهای بینظیر از نابودی یک نظام دموکراتیک از طریق ابزارهای قانونی خود آن نظام محسوب میشود.
تاریخ جهان
تاریخ جهان
۳۴ ساعت قبل / روزنامه شرق
مجلس دوسطحی در آلمان و اهمیت آن
آلمان مانند بسیاری از کشورهای توسعهیافته، دارای نظام پارلمانی دومجلسی است. این ساختار که در کشورهای مختلف مانند آمریکا، بریتانیا و روسیه نیز دیده میشود، به منظور ایجاد تعادل در روند قانونگذاری و نمایندگی بهتر گروههای مختلف جامعه طراحی شده است. نظام دومجلسی از تجربه تاریخی کشورهای مختلف، بهویژه …
آلمان
دموکراسی مدرن
آلمان
دموکراسی مدرن
نظام پارلمانی دومجلسی
انقلابهای مشروطه
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
/ روزنامه شهروند
از فروپاشی خانواده تا زوال تمدن - شهروند آنلاین
«چالشهای خانواده مدرن و روند سریع آن به سوی فروپاشی، یکی از مسائل مهم و سرنوشتساز در تمام تاریخ خواهد بود. خیلی چیزها در خطر است.» این جمله را سال ١٩٤٧ کارل زیمرمن، جامعهشناس و استاد فقید دانشگاه هاروارد در کتاب خود، «خانواده و تمدن»، آورد. او فروپاشی و زوال خانواده غربی را در آینده به دلیل فناوریهای …
اندیشکده هریتیج
تمدن
اندیشکده هریتیج
تمدن
خانواده
رسانههای غربی
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
/ سایت رکنا
دولت چیست؟
رکنا: تاریخچه دولتها از دورانهای ابتدایی انسانی تا به امروز نشاندهنده روند تکاملی در جهت ایجاد ساختارهای پیچیدهتر و مدرنتر برای مدیریت جوامع است. این روند با تأکید بیشتر بر حقوق بشر، دموکراسی و مشارکت مردم در فرایندهای حکومتی ادامه دارد.
دولت
دولت
۱۴۰۳/۱۱/۰۴
/ روزنامه شرق
آفریقای جنوبی و گامهای دانشورزانه در جهان مدرن
آغاز دموکراسی در آفریقای جنوبی در اواسط دهه 90 میلادی، همراه با تغییرات قابل توجهی برای علم و فناوری و همچنین برای تمام جنبههای جامعه آفریقای جنوبی بود. قبل از آن، سرمایهگذاری عمومی در علم آفریقای جنوبی تا حد زیادی ابزاری برای پیشبرد اهداف نظامی و دولت آپارتاید بود.
آفریقای جنوبی
جهان مدرن
آفریقای جنوبی
جهان مدرن
سیاره سبز
آغاز دموکراسی
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت رویداد ۲۴
جنگی عجیب با حضور تمام ایدئولوژیهای مدرن | رویداد24
جنگ داخلی اسپانیا (۱۹۳۶-۱۹۳۹)یک درگیری ساده نبود؛ این جنگ به میدان مبارزهای ایدئولوژیک تبدیل شد که نهتنها سرنوشت اسپانیا، بلکه مسیر سیاسی اروپا و جهان را نیز شکل داد. در این جنگ، جمهوریخواهان که خواستار حفظ دموکراسی، عدالت اجتماعی و اصلاحات بودند، در برابر ملیگرایان محافظهکار و طرفداران فرانسیسکو …
تاریخ جهان
تاریخ جهان
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت انصاف نیوز
منطق قدرت مدرن | انصاف نیوز
به زبان خیلی ساده میتوان گفت که منطق سیاست بینالملل منطق قدرت، زور و استبداد است و منطق اخلاق و دموکراسی نیست. کشور و بازیگری میتواند
روابط بین الملل
سیاست بینالملل
روابط بین الملل
سیاست بینالملل
صابر گلعنبری
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ روزنامه آرمان امروز
منطق قدرت مدرن!
صابر گل عنبری آرمان امروز : : به زبان خیلی ساده میتوان گفت که منطق سیاست بینالملل منطق قدرت، زور و استبداد است و منطق اخلاق و دموکراسی نیست. کشور و بازیگری میتواند صاحب حضور و نفوذی پایدار در خارج از مرزهای خود شود که زبان این منطق را بداند. در واقع منطق قدرت در [ ]
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت رویداد ۲۴
پیروزی ترامپ؛ مرثیهای برای دموکراسی در آمریکا یا برتری واقعیت بر تخیل؟ | رویداد24
حمایت ایلان ماسک از ترامپ یک رییس جمهور مجدد ساخت. چون اصل در دنیای سرمایهداری کسب و کار است و ماسک نماد سرمایهگذاریهای مدرن و آینده تجارت و اقتصاد در جهان به حساب میآید.
دونالد ترامپ
انتخابات آمریکا
دونالد ترامپ
انتخابات آمریکا
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت عصرایران
چرا ترامپ پیروز شد/ مرثیهای برای دموکراسی آمریکایی یا برتری واقعیت بر تخیل؟/ برگ برنده: حمایت ایلان ماسک
حمایت ایلان ماسک از ترامپ یک رییس جمهور مجدد ساخت. چون اصل در دنیای سرمایهداری کسب و کار است و ماسک نماد سرمایهگذاریهای مدرن و آیندهٔ تجارت و اقتصاد در جهان. او از ترامپ خواسته دولت را کوچک کند و کارآمد سازی دولت را هم به او بسپارند. در واقع نه به ترامپ که به ایلان ماسک رأی دادند یا به او هم رأی …
انتخابات آمریکا
دونالد ترامپ
انتخابات آمریکا
دونالد ترامپ
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
چرا مدرنیته به ادیان نیاز دارد؟
پروفسور هارتموت روزا، جامعهشناس آلمانی، استاد دانشگاه ینا و نظریهپرداز مطرح در زمینه شتابزدگی و انباشتگی در جوامع مدرن است. کتاب «آیا دموکراسی به دین نیاز دارد؟» نوشته پروفسور هارتموت روزا به بررسی نقش دین در جوامع دموکراتیک مدرن میپردازد. روزا در این کتاب استدلال میکند که دین میتواند با …
دموکراسی
دین
دموکراسی
دین
پروفسور روزا
جامعه شناسی دین
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
/ سایت خط سلامت
طالبان فروش کتاب های شریعتی ، مطهری و آوینی را ممنوع کرد!
خط سلامت:لیست منتشر شده کتابهای ممنوعه ۴۰۰ عنوان و موضوعاتی مانند حکومتداری مدرن، آزادیهای سیاسی و کثرتگرایی مذهبی دارد، همچنین کتابهایی که شامل موضوعاتی مانند دموکراسی و حقوق شهروندیاند، در لیست دیده میشود. «شریعتی»، «مطهری»، حتی «آوینی» در لیست کتابهای ممنوعه طالبان قرار دارند.
افغانستان
طالبان
افغانستان
طالبان
علی شریعتی
مرتضی مطهری
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت اعتماد آنلاین
طالبان فهرست کتابهای ممنوعه ایرانی را منتشر کرد: فروش کتابهای مرتضی مطهری و علی شریعتی ممنوع
این روزها آتش بدوندودی در افغانستان به راه افتاده که هیچکس متوجه آن نمیشود. اگر شرایط به همین شیوه ادامه پیدا کند، اثری از داستان، شعر و حتی کتاب در این کشور باقی نخواهد ماند. لیست منتشر شده کتابهای ممنوعه ۴۰۰ عنوان و موضوعاتی مانند حکومتداری مدرن، آزادیهای سیاسی و کثرتگرایی مذهبی دارد، همچنین …
افغانستان
طالبان
افغانستان
طالبان
کتاب ایران
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت اقتصاد ۲۴
عکس/کتاب مطهری و شریعتی در افغانستان ممنوع شدند | اقتصاد24
بررسی فرهیختگان نشان میدهد «شریعتی»، «مطهری»، حتی «آوینی» در لیست کتابهای ممنوعه طالبان قرار دارند. هر کتابفروشی و کتابخانهای این کتابها را داشته باشد باید جمعآوری کند و اگر این اتفاق نیفتد، جریمه سخت در انتظارشان خواهد بود. «برگشت به عقب»، شاید درستترین توصیف برای این روزهای مردم افغانستان باشد. …
طالبان افغانستان
عکس روز
طالبان افغانستان
عکس روز
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت نامه نیوز
راه شکست اسرائیل چیست؟ | تجربه اعراب به ما چه میآموزد؟
اسرائیل از زمان تاسیس خود در سال ۱۹۴۸ تا همین امروز، با مجموعهای از جنگها و درگیریهای نظامی مواجه بوده است، اما با وجود جمعیت نسبتا کمی که داشته و دارد، و بهرغم مواجهه با دشمنان قدرتمند، هموراه در این درگیریها پیروز شده است. علاوه بر عوامل نظامی و تاکتیکی، مسائل ایدئولوژیک، فناوریهای مدرن و پشتیبانی …
اقتصادی و اجتماعی
جنگ
اقتصادی و اجتماعی
جنگ
دموکراسی
فناوری
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ سایت جوان آنلاین
سفیر ایران در سازمان ملل: تحریمهای آمریکا علیه کوبا باید فوری و بی قید و شرط پایان یابد
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با بیان اینکه تحریمها و محاصره غیرانسانی اعمال شده بر کوبا توسط ایالات متحده آمریکا برای بیش از شش دهه و به بهانههایی نظیر ترویج دموکراسی، نمونهای از ناعادلانهترین و طولانیترین سیستم اقدامات یکجانبه بوده و چیزی کم از «محاصره نظامی» ندارد که در حقوق بینالملل …
سفیر ایران
سازمان ملل
سفیر ایران
سازمان ملل
تحریم های آمریکا
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت گسترش نیوز
روزنامه جروزالم پست اخیرا مطلبی درباره موشک باران موفق پایگاه گولانی توسط حزب الله نوشته است. این نشریه صهیونیست اعتراف کرده است که حمله یکشنبه شب حزب الله آسیب شدیدی به پایگاه های اسرائیل زده و به طور کامل نشان داد که گنبد آهنین نفوذپذیر و شکننده است. در زیر خلاصه ای از این تحلیل ترجمه و ارائه می گردد. پهپادهای حزب الله و نقطه ضعف بزرگ گنبد آهنین جروزالم پست در گزارش اخیر خود تاکید دارد که این موشک باران توانسته سامانه های پدافندی اسرائیل را فلج کند. نویسنده این گزارش تاکید دارد: حمله پهپادی حزب الله به بنیامینا، راهبرد ایران برای افزایش توانمندی متحدان منطقه ای خود را تایید می کند و در مورد کارایی سامانه های پدافند هوایی اسرائیل در مقابله با تهدیدات پهپادی ایران و حزب الله، پرسش هایی اساسی را ایجاد می کند. در این حملات، گنبد آهنین اسرائیل در مقابله با پهپادهای حزب الله بسیار ضعیف عمل کرد. اگرچه این سامانه می تواند در رهگیری موشک ها خوب عمل کند اما در شناسایی و رهگیری پهپادهای کوچکی مانند مرصاد (Marsad-۱) با چالش های بزرگی مواجه است. این نشریه در ادامه مطلب خود توضیح می دهد که حمله یکشنبه شب حزبالله که منجر به مجروح شدن ۶۷ اسرائیلی شد، نشاندهنده افزایش قدرت و تهدید پهپادها در جنگ های مدرن است. نویسنده در ادامه خاطرنشان می کند: گمان می رود پهپاد مورد استفاده در این حمله، مرصاد-۱ باشد که حزبالله دو دهه است آن را در لبنان مستقر کرده و بر اساس پلتفرم پهپادهای ایرانی ساخته شده است. بر اساس گزارش جروزالم پست، کارشناسان مرکز تحقیقات آلما در تحلیلی خاطرنشان کردند: مرصاد-۱ بر اساس مدل پهپاد ایرانی مهاجر-۲ و با تغییراتی جزئی در آن ساخته شده و قابلیت حمل ۴۰ کیلوگرم مواد منفجره را دارد. حداکثر سرعت استفاده شده از این پهپاد توسط حزب الله ۳۷۰ کیلومتر در ساعت است و از سال ۲۰۰۲ برای حملات شناسایی و تهاجمی استفاده می شود و اغلب برای نفوذ به حریم هوایی اسرائیل نیز به کار می رود. در حمله بنیامینا، حزب الله پهپادهای متعددی را همزمان با پوشش موشکی خود به سمت اسرائیل فرستاد. حزب الله با هدف از بین بردن سیستم های دفاعی اسرائیل، پهپادهایش را به سمت اسرائیل گسیل داشت. یکی از این پهپادها توانست از رهگیری گنبد آهنین فرار کند و پایگاه های اسرائیل در بنیامینا را هدف قرار دهد که این امر نشان دهنده یک رخنه بزرگ در آسمان اسرائیل بود. طبق گزارش جروزالم پست، ارتش اسرائیل تحقیقاتی را در مورد اینکه چرا هیچ هشداری در جریان حمله بنیامینا صادر نشد، آغاز کرده است. اگرچه باید به یاد داشت که این اولین بار نیست که پهپادهای مرصاد-۱ به گنبد آهنین و سامانه های دفاعی اسرائیل نفوذ می کنند. اعتراف اسرائیل به قدرت و نفوذ ایران جروزالم پست معتقد است که استفاده حزب الله از پهپادها بخشی از یک استراتژی گسترده تر است که توسط ایران جهت تقویت توانایی های نیروهای نیابتی خود به کار گرفته شده است. به گفته مرکز «بنیاد دفاع از دموکراسی»، حزب الله هواپیماهای بدون سرنشین خود را در زرادخانه های زیرزمینی اش پنهان کرده است تا قابلیت های موشکی فعلی خود را تکمیل کند. در واقع، پهپادها مکمل توان موشکی حزب الله هستند و به آنها اجازه می دهند که با سهولت بیشتری از سامانه های دفاعی اسرائیل عبور کنند. این نشریه عنوان کرد که مرصاد-۱ تنها یکی از پهپادهای متعدد و قدرتمند حزب الله است. این گروه دارای پهپادهای مختلفی است که اکثر آنها ساخت ایران یا اقتباس شده از مدل های مختلف ایرانی هستند و برای اهداف مختلفی مانند نظارت، جمع آوری اطلاعات و ماموریت های انتحاری استفاده می شوند. گزارش های منتشر شده توسط مرکز تحقیقات آلما نیز حاکی از آن است که حزب الله بیش از ۲ هزار پهپاد دارد و برخی برآوردها نشان می دهد که این گروه مدل های پیشرفته تری مانند پهپادهای مهاجر-۴ و شاهد را هم در اختیار دارد و می تواند در زمان مقتضی، از آنها علیه مواضع اسرائیل استفاده کند.
پهپاد مرصاد-1 یکی از پهپادهای قدرتمند حزب الله است که در بین پهپادهای متعدد این گروه قرار دارد. حزب الله از پهپادهای مختلف برای اهدافی نظیر نظارت، جمع آوری اطلاعات و ماموریتهای انتحاری استفاده میکند، که بajority این پهپادها ساخت ایران هستند یا بر اساس مدلهای ایرانی تولید شدهاند.
حمله موشکی
پدافند هوایی
حمله موشکی
پدافند هوایی
گنبد آهنین
سامانه دفاع موشکی
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت هم میهن
اولویت دموکراسی بر سوسیالیسم
از نظر آکسل هونت این امر مسجل است که الغای انقیاد به دیگری و کار بیگانه در حوزه اقتصاد، بهتنهایی جامعه مدرن را پیشرفت نمیدهد، بلکه این پیشرفت منوط است به الغای اجبار و سلطه در حوزه روابط شخصی و سیاست دموکراتیک. هونت میگوید کسانی چون دورکیم، جان استوارت میل و ژوزف شومپیتر پروژه سوسیالیستی را به …
دموکراسی
سوسیالیسم
دموکراسی
سوسیالیسم
کتاب ایده سوسیالیسم
آکسل هونت
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
/ خبرگزاری ایرنا
نیویورک تایمز: ترامپ الهامبخش دوران مدرن خشونت سیاسی در آمریکا است
تهران- ایرنا- «نیویورک تایمز» با اشاره به دو سوء قصد صورت گرفته به جان دونالد ترامپ، در مورد افزایش فزاینده خشونت سیاسی در جامعه آمریکا هشدار داد و تاکید کرد لفاظیهای ترامپ هم حامیانش را ترغیب به اعمال خشونت کرده و هم خودش را هدف قرار داده است.
کامالا هریس
دونالد ترامپ
کامالا هریس
دونالد ترامپ
ایالات متحده آمریکا
نانسی پلوسی
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
تعارض منافع در 4 لایه
مسعود نیلی در دومین نشست «هماندیشی برای اقتصاد ایران» به تحلیل اقتصاد سیاسی ناترازیها پرداخت. این اقتصاددان، چهار لایه تعارض منافع در یک اقتصاد را «تعارض منافع بین شهروندان»، «تعارض منافع بین شهروندان و حکومت»، «تعارض منافع بین شهروندان و گروههای ذینفع» و «تعارض منافع بین بوروکراسی و سیاستمدار» معرفی …
مسعود نیلی
نشست هم اندیشی
مسعود نیلی
نشست هم اندیشی
اقتصاد سیاسی
تعارض منافع
۱۴۰۳/۰۵/۲۷
/ سایت فرارو
غزه و آخرالزمان؛ موعودگرایان در اسرائیل و امریکا به دنبال جنگ بزرگ
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و متحدان اش یعنی متعصبان نئوفاشیست در حزب صهیونیست مذهبی جنگ غزه را پیش روی تسلط کامل خود بر سرزمین موعود اسرائیل ذکر شده در کتاب مقدس می دانند سرزمینی که از دید آنان از نظر مذهبی تعریف شده که از رود اردن تا دریای مدیترانه امتداد دارد. از دید شخصیت های راست افراطی …
۱۴۰۳/۰۵/۲۷
/ سایت فرارو
موعودگرایان در اسرائیل و امریکا به دنبال جنگ بزرگ آخرالزمان
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و متحدان اش یعنی متعصبان نئوفاشیست در حزب صهیونیست مذهبی جنگ غزه را پیش روی تسلط کامل خود بر سرزمین موعود اسرائیل ذکر شده در کتاب مقدس می دانند سرزمینی که از دید آنان از نظر مذهبی تعریف شده که از رود اردن تا دریای مدیترانه امتداد دارد. از دید شخصیت های راست افراطی …
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
/ روزنامه شرق
رنگ به مثابه ابزاری برای توجه عمومی
دموکراسی در عصر مدرن بسیار تحت تأثیر رسانهها و تکنولوژیهای ارتباطی است. دموکراسی با بیثباتیها و چالشهایی دست به گریبان است: بیثباتی در محتوا، فرایند و مکان سیاست؛ بیثباتی در اعتبار و دعاوی حقیقت و اعتماد به سیاستمداران و روزنامهنگاران؛ بیثباتی در ماندگاری ارزش و نقش ایدئولوژیها و روایتهای …
احزاب سیاسی
بسیج
احزاب سیاسی
بسیج
رسانه
مد
۱۴۰۳/۰۳/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
جمعیت را دریابید جمعیت مهم است
مطالعه ادبیات سیاستگذاری عمومی حاوی نشانههای پررنگی از اهمیت جمعیت در عرصه سیاست و اقدام عمومی است. جمعیت به عنوان نخستین و مهمترین عنصر حکمرانی مدرن در میان آثار بسیاری از فلاسفه و سیاسینویسان بزرگ جایگاه بارزی دارد و تاریخ انقلابها، جنگها و به طور کلی تحولات، گویای اثر جمعیت بر روندهای …
اقتصاد ایران
جمعیت
اقتصاد ایران
جمعیت
مشارکت اقتصادی
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
/ روزنامه شرق
الزامات اسلام سیاسی
اگر دولت اسلامی در دنیای پیشامدرن امکانپذیر بود، برای این بود که عموم مسلمانان قائل بودند که احکام اسلامی بهمنزله احکامی است که زندگیشان را هدایت میکند؛ اما در جامعه مدرن که جامعه تکثرگرایی است دیگر این امکان وجود ندارد. علی الزمیع، نگاه مثبتی نسبت به این رویکرد دارد و نشان میدهد که موانع کثیری …
دموکراسی
نظریه سیاسی در اسلام
دموکراسی
نظریه سیاسی در اسلام
۱۴۰۳/۰۳/۱۸
/ سایت الف
در غرب مدعی دموکراسی هم از این خبرها نیست!
با توجه به ثبت نام ۸۰ نفر جهت نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، بسیاری این سوال را مطرح می کنند که چرا برای یک کرسی مهم نظیر ریاست جمهوری در ایران، این تعداد از افراد باید خود را صاحب صلاحیت بدانند؟ آیا در کشورهای باسابقه سیاسی مدرن نیز چنین سهل گیری هایی قابل مشاهده است؟!
انتخابات ایران
انتخابات ریاست جمهوری ایران
انتخابات ایران
انتخابات ریاست جمهوری ایران
نامزدهای انتخابات 1403
۱۴۰۳/۰۱/۰۵
/ سایت انصاف
چرا در جلسات و مهمانیهای عمومی و خصوصی «حرف مفت» زیاد میزنیم؟ | مصطفی ملکیان | پایگاه خبری تحلیلی انصاف نیوز
مصطفی ملکیان، فیلسوف اخلاق در کانال تلگرامی خود نوشت: در دوران مدرن سخن گفتن علامت برتری است «نخست اینکه در تمدن مدرن سخن گفتن، علامت برتری است. یکی از ویژگیهای ماهوی فرهنگی مدرنیته این است که برای سخن ارزش قائل است، نه برای سکوت. بنابراین مدرنیته بیمعنایی (non sense) را رواج داده است، زیرا برای
حرف مفت
دموکراسی
حرف مفت
دموکراسی
مصطفی ملکیان
مهمانی
۱۴۰۲/۱۲/۲۷
/ سایت مشرق
با کشتار و کودتا بدنبال دموکراسی هستند!
خاورمیانه
آسیا
خاورمیانه
آسیا
آفریقا
آمریکای جنوبی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۰۷:۳۱:۰۰
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ -
23 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی