VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
طرز تهیه خورشت قیسی
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت فرآشپز
طرز تهیه خورش قیسی با گوشت - فراشپز
فراشپز- خورش قیسی یکی از خوشمزهترین خورشتهای تابستانی است که میتوانید هم با مرغ و هم گوشت تهیه کنید و گزینه بسیار خوبی برای مهمانی و مجالس میباشد. این غذا
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز تهیه خورشت آلو مسمای مجلسی؛ یک غذای خوشمزه گیلانی
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 4 عدد پیاز، 4 تکه مرغ، 3 قاشق غذاخوری روغن، یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق چایخوری نمک، 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 150 گرم آلو، 150 گرم قیسی، 2 قاشق چایخوری شکر و 2 قاشق چایخوری زعفران این خورشت را درست می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۲/۱۱/۰۶
/ سایت جماران
طرز تهیه خورش قیسی با مرغ در 8 مرحله
خورش آلو قیسی از خورش های اصیل ایرانی می باشد که طعم ملس و لذیذی دارد. این خورش که بیشتر در شمال ایران تهیه می شود به عنوان یک غذای مجلسی در میهمانی ها و دورهمی ها برای وعده شام یا نهار قابل سرو است و جایگاهش در لیست غذا با مرغ برای شام یا نهار همیشه محفوظ است.
خورش قیسی
طرز تهیه خورش قیسی
خورش قیسی
طرز تهیه خورش قیسی
طرز تهیه خورشت قیسی
خورشت قیسی
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی