قیمت طلا امروز




 وزارت کشور عراق

 سایت افکارنیوز / ۱۴ ساعت قبل

یحیی گل محمدی برای اولین برد فصل استارت زد

یحیی گل‌محمدی، سرمربی ایرانی دهوک، امیدوار است تیمش اولین پیروزی فصل خود را کسب کند.
 یحیی گل محمدی برای اولین برد فصل استارت زد
دهوک در دو هفته ابتدایی لیگ ستارگان عراق به دو تساوی دست یافته و دو امتیاز کسب کرد. آنها در هفته نخست و در دقایق پایانی از شکست مقابل الغراف گریختند و چند روز قبل نیز بازی تماشایی این تیم برابر الطلبه تحت هدایت علیرضا منصوریان، با نتیجه تساوی به اتمام رسید. اما حالا عصر امروز تیم دهوک در سومین بازی فصل خود برابر تیم نفت به میدان می‌رود. یحیی گل‌محمدی، سرمربی ۵۶ ساله و ایرانی دهوک در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این مسابقه حاضر شده و از حمایت شدید طرفداران این باشگاه در دو بازی گذشته تشکر کرد.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از این مسابقه گفت: این نخستین بازی ما در خارج از خانه خودمان محسوب می‌شود. در دو بازی اول در ورزشگاه خانگی بازی کردیم و فردا برابر تیم نفت به میدان می‌رویم. آمار و ارقام نشان می‌دهد که آنها در استادیوم خانگی خودشان یک حریف قدرتمند محسوب می‌شوند و نتایج خوبی گرفته‌اند. اما به هر حال بعد از دو تساوی در دو بازی اول، هدف ما کسب سه امتیاز در این بازی خواهد بود. همچنین امیدواریم نمایشی ارائه بدهیم که رضایت هواداران دهوک را جلب کنیم. فاصله زمانی بین مسابقات اخیر تیم کم بود، بنابراین ما در این چند روز تمرکز خود را بر روی پروسه ریکاوری بازیکنان و روند آماده‌سازی تیم برای این مسابقه معطوف کردیم.

یحیی در خصوص استقبال هواداران طرفداران دهوک در دو مسابقه ابتدایی گفت: از هواداران باشگاه تشکر می‌کنم. آنها تا همینجا نیز ثابت کردند که از بهترین هواداران در فوتبال عراق محسوب می‌شوند. در این بازی برای کسب سه امتیاز به میدان خواهیم رفت و با تمام وجود تلاش می‌کنیم تا هواداران را خوشحال کنیم. هر کاری در توان تیم باشد انجام خواهیم داد تا به اولین پیروزی فصل خود دست پیدا کنیم .







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026