قیمت طلا امروز




 وزیر کشور ایران

 سایت دیدارنیوز / ۱۱ دقیقه قبل

جزئیات سفر فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان به تهران/ سخنگوی سپاه: ایران در نبرد با آمریکا پیروز میدان شد/ گفت‌وگوی عاصم منیر با ترامپ پیش از سفر به ایران

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 جزئیات سفر فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان به تهران/ سخنگوی سپاه: ایران در نبرد با آمریکا پیروز میدان شد/ گفت‌وگوی عاصم منیر با ترامپ پیش از سفر به ایران
دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

روز جمعه ۲۹ خرداد، مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، لغو شد. روز شنبه ۳۰ خرداد، هیات مذاکره‌کننده ایرانی به سرپرستی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس راهی سوئیس شد.

روز یکشنبه ۳۱ خرداد، مذاکرات سوئیس با حضور هیات‌های ایرانی و آمریکایی و میانجیگری دو کشور پاکستان و قطر برگزار شد. در پی تهدیدهای ترامپ در شروع مذاکرات، هیات ایرانی اعتراض خود را اعلام کرد و طبق گفته برخی رسانه‌ها مقامات سیاسی ایران از محل مذاکرات خارج شدند.

روز دوشنبه اول تیرماه، آمریکا تحریم نفت و پتروشیمی ایران را تا آخر مرداد لغو کرد.

روز دوشنبه ۸ تیرماه، آمریکا از نشست با ایران در دوحه خبر داد، اما تهران این موضوع را رد کرد.

بامداد ۱۷ تیرماه، آمریکا به بهانه حمله به چند کشتی در تنگه هرمز که ایران را مسوول آن دانسته، به چند شهر جنوبی کشورمان حمله کرد و ترامپ از پایان آتش‌بس با ایران خبر داد. در واکنش به این تجاوز نظامی، ارتش و سپاه مواضع آمریکا را در کشور‌های عربی هدف قرار دادند.

بامداد روز جمعه ۱۹ تیرماه، پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان در حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.

روز شنبه ۳ مرداد و پس از حدود ۲ هفته، حملات آمریکا به جنوب ایران متوقف شد. بامداد روز پنجشنبه ۸ مرداد، آمریکا به بهانه حملات سپاه به پایگاه این کشور در اردن، بار دیگر به جنوب ایران حملات هوایی انجام داد.

ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز ۲۹ مرداد از آغاز عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

لازم به ذکر است، اینترنت بین‌الملل در کشورمان که از زمان حمله هوایی روز شنبه (۹ اسفندماه ۱۴۰۴) به ایران قطع شده بود، سرانجام بعدازظهر روز سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ پس از ۸۸ روز وصل شد هرچند که محدودیت‌ها و فیلترینگ شدید همچنان برقرار است.

 

پوشش زنده خبر‌های جنگ، مذاکرات، تحولات منطقه و جهان در روز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵:

 

ساعت: ۱۳:۳۳/ جزئیات سفر فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان به تهران

فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان با استقبال اسکندر مومنی، وزیر کشور، وارد تهران شدند.

فیلد مارشال عاصم منیر و سید محسن نقوی، در برنامه‌های سفر خود به تهران با مقامات عالی کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو خواهند کرد.

سفر عاصم منیر به تهران در راستای تلاش‌های پاکستان برای گسترش همکاری‌های دوجانبه ایران-پاکستان و کمک به تقویت صلح و امنیت در منطقه است.

ساعت: ۱۲:۳۶/ سخنگوی سپاه: ایران در نبرد با آمریکا پیروز میدان شد

سردار محبی سخنگوی سپاه گفت: دشمن در ابتدای جنگ اهداف متعددی را اعلام کرده بود؛ از جمله اینکه ایران باید تسلیم شود، ایران باید تجزیه شود و حتی بخش‌هایی از خاک ایران را برای کشور‌های دیگر در نظر گرفته بود. کار دشمن به جایی رسید که هدف خود را به باز کردن تنگه هرمز تقلیل داد؛ تنگه‌ای که پیش از آن نیز باز بود. دشمنان تمام توان را به کار گرفتند تا دست‌کم برای دو روز و حتی برای دو ساعت، به تعبیر خودشان آبرو حفظ شود و بتوانند تنگه هرمز را باز کنند، اما با وجود استفاده از انواع هواپیما‌های جنگنده، سوخت‌رسان، هواپیما‌های آبی ـ خاکی و پهپاد‌های مختلف در تحقق همین هدف ناکام ماندند.

ساعت: ۱۲:۳۱/ گفت‌وگوی فرمانده ارتش پاکستان با ترامپ پیش از سفر به تهران

رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان پیش از سفر به تهران به صورت تلفنی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت‌و‌گو کرده است.

ساعت: ۱۲:۱۸/ ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران 

عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان دقایقی پیش برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقامات کشورمان وارد تهران شد.

ساعت: ۱۲:۰۲/ هدف عاصم منیر از سفر به تهران مشخص شد

به نقل از العربیه، پاکستان اعلام کرد: سفر عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به ایران با هدف دستیابی به راه‌حلی صلح‌آمیز و پایدار برای پایان دادن به درگیری انجام خواهد شد.

ساعت: ۱۱:۴۲/ احتمال شنیده شدن صدای انفجار در جاسک؛ جای نگرانی نیست

فرماندار جاسک اعلام کرد: با توجه به انجام عملیات شناسایی و پاکسازی مهمات عمل‌نکرده در محدوده شهرستان جاسک احتمال شنیده شدن صدای انفجار در محدوده شهر جاسک امروز دوم شهریورماه وجود دارد. صدا‌های احتمالی ناشی از اجرای عملیات مربوط به مهمات عمل‌نکرده بوده و در چارچوب اقدامات ایمنی و پاکسازی انجام می‌شود.

ساعت: ۱۰:۵۴/ واکنش غریب‌آبادی به اظهارات رئیس خزانه‌داری آمریکا

کاظم غریب آبادی، معاون وزارت خارجه در پیامی نوشت: آقای بسنت! حساب روایت تان جور درنمی‌آید: می‌گویید توان نظامی ایران «برچیده»، ۱۰۰٪ کارخانه‌های نظامی «نابود» و برنامه هسته‌ای «دفن» شده؛ اما برای همین ایران، «بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ» و بسیج «تمام نهاد‌ها و اختیارات» آمریکا لازم شده! این پیروزی است یا اعتراف به شکست آمریکا؟!

ساعت: ۱۰:۲۰/ مکرون: سفر ولیعهد عربستان به فرانسه گامی مهم برای تقویت صلح و ثبات است

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: «سفر محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، به فرانسه گامی مهم است. در برابر چالش‌های منطقه، فرانسه و پادشاهی عربی سعودی همواره خواستار صلح و ثبات بوده‌اند و گفت‌وگوی خود را در این مسیر ادامه خواهند داد.»

ساعت: ۰۹:۳۰/ عبور کمتر از ۲۰ کشتی از تنگه هرمز در روز‌های شنبه و یکشنبه

بر اساس جدیدترین داده‌های سامانه ردیابی کشتی‌ها کپلر، در روز‌های شنبه و یکشنبه کمتر از ۲۰ شناور از تنگه هرمز عبور کردند.

این داده‌ها نشان می‌دهد که ۱۳ شناور در روز شنبه و تنها ۴ شناور در روز یکشنبه از این تنگه عبور کرده‌اند.

با این حال، ممکن است شمار واقعی کشتی‌های عبوری از این آبراه بیشتر باشد، زیرا برخی شناور‌ها فرستنده‌های یا همان ترانسپوندر‌های اعلام موقعیت خود را خاموش می‌کنند.

اقدامات متقابل آمریکا و ایران همچنان تردد در این گذرگاه حیاتی برای محموله‌های انرژی را محدود کرده است.

ساعت: ۰۸:۴۶/ فرمانده ارتش یمن: بازپس‌گیری صنعا برای توقف حملات حوثی‌ها حیاتی است

به نقل از بی بی سی، طارق صالح، عضو شورای رهبری ریاست‌جمهوری یمن که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده و فرمانده نیرو‌های مسلح دولتی، ادعا کرد که تامین امنیت دریای سرخ و تنگه باب‌المندب در گرو بازپس‌گیری بندر حدیده و صنعا پایتخت این کشور، از دست حوثی‌های وابسته به ایران است.

صالح در پیامی ویدیویی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، اظهار داشت که «نبرد واقعی» علیه حوثی‌ها هنوز آغاز نشده است. او گفت که یمن خط مقدم دفاع در برابر طرح‌های ایران در دریای سرخ و شبه‌جزیره عربستان محسوب می‌شود.

در همین حال، سرلشکر سمیر الصبری، معاون وزیر دفاع یمن، اعلام کرد که نیرو‌های مسلح برای آغاز یک عملیات تهاجمی گسترده آمادگی دارند و منتظر صدور دستورات از سوی فرماندهی سیاسی هستند.

وی افزود که دولت یمن تمامی تمهیدات لجستیکی و مقدمات لازم برای انجام یک «نبرد سرنوشت‌ساز» علیه حوثی‌ها را تکمیل کرده است.

الصبری در اظهاراتی که توسط شبکه خبری تعز یمن منتشر شد، گفت: «این دولت قانونی است که زمان و مکان نبرد را تعیین خواهد کرد.»

ساعت: ۰۸:۱۰/ حملات هوایی اسرائیل در نزدیکی بیمارستانی در غزه، چندین زخمی بر جای گذاشت

شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش کرده است که هواپیما‌های اسرائیلی به اردوگاه چادریِ محل اسکان فلسطینیان آواره در نزدیکی بیمارستان الاقصی در مرکز غزه حمله کرده‌اند که منجر به زخمی شدن چندین نفر شد.

نیروی هوایی اسرائیل همچنین دو حمله هوایی در مجاورت بیمارستانی در دیرالبلح انجام داده است. بیمارستانی که یکی از آخرین مراکز درمانی فعال در این منطقه محسوب می‌شود.

ساعت: ۰۷:۴۱/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: تردد در تنگه هرمز و باب‌المندب همچنان در سطحی پایین قرار دارد

بر اساس آخرین گزارش سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا، تردد تجاری در تنگه هرمز طی ۴۸ ساعت گذشته همچنان در سطحی پایین باقی مانده است.

این سازمان اعلام کرد: «داده‌های مستقل ردیابی نشان‌دهنده کاهش شدید تردد است، به‌طوری که تنها تعداد انگشت‌شماری شناور در هر دو جهت در حال عبور بوده‌اند.»

این نهاد هیچ‌گونه حمله یا اختلال تأییدشده‌ای را گزارش نکرد، اما افزود که تهدید حملات ایران و «اقدامات ایذایی» همچنان ادامه دارد.

به گفته این نهاد «اقدامات ایذایی» ایران شامل پرواز پهپادها، پایش هدفمند کشتی‌های تجاری و برقراری گاه‌به‌گاه تماس‌های رادیویی می‌شود.

به گفته سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا این اقدامات «همچنان نشان‌دهنده قصد ایران برای تثبیت حضور خود در مسیر‌های حیاتی کشتیرانی و حفظ فشار بر شناور‌های در حال عبور است.»

در همین حال، سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد که تردد تجاری در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب نیز، در پی محاصره دریایی عربستان سعودی توسط گروه حوثی‌های یمن در تاریخ ۲۰ ژوئیه، همچنان «در سطحی پایین» جریان دارد.

ساعت: ۰۴:۰۸/ ادعای سنتکام: در محاصره دریایی ایران، ۷۰ کشتی مجبور به تغییر مسیر شدند

سرفرماندهی مرکزی ارتش ایالات متحده آمریکا، سنتکام، می‌گوید نیروهایش در جریان دور جدید محاصره دریایی ایران از اواسط ماه ژوئیه، ۷۰ کشتی تجاری را تغییر مسیر داده‌اند.

سنتکام در پستی در شبکه اجتماعی ایکس همچنین نوشت که در جریان این عملیات «سه کشتی را از کار انداخته و دو کشتی را توقیف کرده‌اند.»

به گفته آمریکا «بیش از ۲۰ کشتی جنگی، از جمله ناوشکن‌های موشک‌انداز هدایت‌شونده یو‌اس‌اس جان فین و یو‌اس‌اس راس، از این محاصره حمایت می‌کنند.»

این به‌روزرسانی سنتکام پس از آن منتشر شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نقشه‌ای را در شبکه اجتماعی تروث سوشال منتشر کرد که در آن تنگه هرمز را به عنوان «قلمرو جدید ایالات متحده» معرفی کرده بود و یک روز پیشتر هم در یک تجمع به هوادارانش گفت که این تنگه را «قلمرو آمریکا» می‌داند.

ساعت: ۰۳:۰۲/ خبرگزاری فرانسه به نقل از دو منبع: وزیر خارجه سوریه با رئیس موساد دیدار کرد

دو منبع به خبرگزاری فرانسه گفتند که اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، روز یکشنبه در اردن با رومان گوفمن، رئیس موساد، دیدار کرده است. این دیدار چند روز پس از حمله اسرائیل به یک پایگاه هوایی در شمال‌غرب سوریه انجام شده است.

یک منبع دیپلماتیک و یک منبع در دولت سوریه که نامی از آنها برده نشده است، گفتند دو طرف درباره موضوعاتی از جمله ایجاد «اتاق عملیات ویژه» در اردن تحت نظارت آمریکا گفت‌و‌گو کردند.

هدف از این سازوکار جلوگیری از هرگونه رویارویی یا درگیری در سوریه، از جمله درگیری‌هایی که ممکن است ترکیه نیز در آن دخیل باشد.

ساعت: ۰۲:۵۵/ حملات پهپادی ارتش یمن به مواضع حوثی‌ها

ارتش یمن اعلام کرد که حملات پهپادی را علیه مواضع حوثی‌ها در «جبهه‌های مختلف نبرد» انجام داده است.

این نیرو‌ها چندین ویدیو که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند که لحظه پرتاب بمب از پهپاد‌ها بر روی «تجمعات، تحرکات و پادگان‌های» حوثی را نشان می‌دهد.

ساعت: ۰۱:۰۲/ هشدار اسرائیل به حماس: در صورت ادامه پرتاب پهپاد، بالن و بادبادک حملات به غزه را تشدید می‌کنیم

به نقل از بی بی سی، اسرائیل به حماس هشدار داد در صورت پرتاب «پهپاد، بالن وبادبادک» به سمت این کشور، حملات به غزه را تشدید می‌کند.

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز یکشنبه اعلام کرد که در صورت «متوقف نشدن فوری پرتاب پهپاد، بالن و بادبادک» از نوار غزه به سمت اسرائیل، این کشور حملات خود به غزه را تشدید خواهد کرد و به غیرنظامیان دستور تخلیه مناطقی را خواهد داد.

پیش‌تر مقام‌های بهداشتی در غزه اعلام کردند حملات هوایی اسرائیل دست‌کم دو نفر، از جمله یک پسر چهار ساله، را کشته است.

اما ارتش اسرائیل گفته است که یکی از این حملات فردی را هدف قرار داده که از او به‌عنوان «تروریست» یاد کرد، اما درباره حمله دوم جزئیاتی ارائه نکرد.

با وجود توافق آتش‌بسی که اکتبر گذشته میان اسرائیل و حماس امضا شد، مقام‌های بهداشتی غزه می‌گویند عملیات اسرائیل از آن زمان تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ نفر را کشته است.

ادامه دارد ..







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026