VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ -
15 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
کپک مواد خوراکی
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت سبک ایده آل
کپک در انواع مواد، با مواد غذایی کپک زده چه کنیم؟ - سبک ایده آل
برخی مواد کپک زده مثل پنیر سفت و سبزیجات کمآب را میتوان استفاده کرد، اما بیشتر خوراکیها باید دور ریخته شوند.
۱۴۰۳/۱۰/۰۶
/ سایت فردا نیوز
چطور از کپک زدن خوراکیها جلوگیری کنیم؟
ممکن است شما نیز این تصور را داشته باشید که مواد غذایی در دمای اتاق زودتر کپک می زنند، اما دمای محفظه یخچال بسیار کمتر از اتاق است و غذا باید برای مدت طولانی داخل آن تازه بماند. اما بهتر بدانید که قرار دادن مواد غذایی در یخچال باید به درستی انجام شود تا از تشکیل کپک در داخل آن جلوگیری شود./تبیان
کپک زدن خوراکیها
کپک زدن خوراکیها
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت اقتصاد ۲۴
اینفوگرافی/ چگونه از کپک زدن خوراکیها جلوگیری کنیم؟ | اقتصاد24
کپک زدن مواد غذایی یک اتفاق رایج است که اکثر ما آن را از نزدیک مشاهده کرده ایم. زمانی که مقداری توت فرنگی تازه می خرید و چند روز بعد متوجه می شوید که کپک هایی سفید رنگ زشتی روی آن ایجاد شده است. برخی از میوه ها و غذاها بیشتر در معرض کپک زدن قرار دارند و اگر به روش درستی از آن ها نگهداری نکنید، خیلی زود …
اینفوگرافی
اینفوگرافی
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت اکالا
چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟؛ 13 روش + نکات مهم
خیار شور از آن خوراکیهایی است که اگر آن را به روش نادرست و در شرایط نامناسب نگهداری کنید، خیلی زود کپک میزند و بافت خود را از دست میدهد. اما چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
/ سایت آفتاب نیوز
فیلم| آیا خوراکی کپک زده را باید کاملا دور بریزیم؟
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی مشاهده میکنیم خطر چندانی ندارند، اما دستهای از کپکها سم
خوراکی کپک زده
خوراکی کپک زده
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
/ سایت جماران
مهمترین نکته در مورد کپک مواد غذایی که باید بدانید!
هاشمی دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی میگوید: «وقتی یک خوراکی دچار کپک شد بایستی که آن را عاری از آلودگی کرد، خوراکیهای نرم مانند غذای پخته شده، لبنیات، نان و سبزیحات، بهخاطر اینکه ریشههای کپک داخل آن ماده غذایی نفوذ کرده بایستی کل خوراکی را دور بیندازیم، اما اگر خوراکی جامدی مانند گوشتهای …
کپک مواد غذایی
کپک مواد خوراکی
کپک مواد غذایی
کپک مواد خوراکی
کپک خوراکی
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت انتخاب
از مصرف غذای کپک زده به شدت بپرهیزید
ممکن است این سوال در ذهن همه ما باشد که آیا ماده خوراکی کپک زده را میشود مصرف کرد، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی درباره آن توضیحاتی ارائه میدهد. خبرآنلاین، محمد هاشمی میگوید: «کپکها از دسته قارچها هستند که در شرایط خاص میتوانند مواد غذایی را آلوده کنند، اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی رشد …
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت پارسینه
این خوراکی ها در یخچال تبدیل به سم می شوند
هر غذایی را نمیتوان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک میزنند یا سمی میشوند یا باکتری جذب خود میکنند. در این مطلب به موادغذایی که در یخچال میتوانند سمی شوند، اشاره کردهایم.
سرطان
طب سنتی
سرطان
طب سنتی
فلفل
گاز
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت عصرایران
کپک روی مواد غذایی؛ کاملا دور بیاندازیم یا فقط کپک را جدا کنیم؟
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی بیان میکند: «برای اینکه ما از مصرف غذای کپک زده پرهیز کنیم، نحوه انتخاب، خرید و نگهداری مواد غذایی بسیار مهم هستند، خوراکیهایی که تغییر رنگ دادند، مرطوب هستند، بستهبندیهای کثیف و بازشده دارند خریداری نکنیم.
کپک
مواد غذایی
کپک
مواد غذایی
اخبار گوشی موبایل
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ -
15 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی