قیمت طلا امروز




 ستاد مهر ۱۴۰۵ شهر اصفهان

 خبرگزاری ایمنا / ۶ ساعت قبل

رئیس ستاد مهر ۱۴۰۵ شهر اصفهان منصوب شد

شهردار اصفهان در حکمی سعید ساکت، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری این کلان‌شهر را با حفظ سمت به‌عنوان رئیس ستاد مهر ۱۴۰۵ شهر اصفهان منصوب کرد تا برنامه‌ریزی و هماهنگی مدیریت شهری برای استقبال ایمن، منظم و بانشاط از سال تحصیلی جدید را راهبری کند.
 رئیس ستاد مهر ۱۴۰۵ شهر اصفهان منصوب شد
به گزارش خبرگزاری ایمنا، «علی قاسم‌زاده» شهردار اصفهان در حکمی سعید ساکت را با حفظ سمت معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان، به‌عنوان «رئیس ستاد مهر ۱۴۰۵ شهر اصفهان» منصوب کرد.

در حکم شهردار اصفهان خطاب به سعید ساکت آمده است:

«بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی، جلوه‌ای از نشاط، پویایی و امید به آینده و از مهمترین رویدادهای اجتماعی و شهری است که تحقق شایسته آن، نیازمند آمادگی همه جانبه شهر و همراهی تمامی ظرفیت‌های مدیریت شهری و دستگاه‌های مسئول است.

در شرایط ویژه کشور، ایجاد فضای آرامش امید نشاط و پویایی برای دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها، مسئولیتی مشترک و ضرورتی ملی است و بی تردید اتحاد، همدلی و هم‌افزایی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت سرمایه اجتماعی و افزایش مشارکت عمومی در این مسیر باشد.

شهرداری اصفهان نیز در این رویداد، رسالتی فراتر از ارائه خدمات روزمره بر عهده دارد و باید با بسیج تمامی ظرفیت‌های خود، شهر را برای استقبال شایسته، ایمن و با نشاط از سال تحصیلی آماده نماید؛ از مدیریت ترافیک و ارتقای حمل‌ونقل عمومی تا ایمنی مسیرهای مدارس، نظم شهری و همراهی با خانواده‌ها.

با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام مدرسه میناب و با تاکید بر ضرورت پاسداشت جان و آینده فرزندان ایران، و با عنایت به شایستگی‌ها و تجارب جنابعالی، این حکم جنابعالی را به عنوان «رئیس ستاد مهر ۱۴۰۵ شهر اصفهان» منصوب می‌نمایم.

انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت تمامی معاونت‌ها، مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های تابع شهرداری و با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط، نسبت به راهبری، هماهنگی و نظارت بر برنامه‌های ستاد مهر اقدام و زمینه آغاز سال تحصیلی را در شهری ایمن، منظم، آرام، با نشاط و امیدآفرین فراهم نمایید.

ستاد مهر ۱۴۰۵ شهر اصفهان با شعار «از میناب تا اصفهان؛ یک ایران مدرسه مهر» و با رویکرد همدلی، مسئولیت پذیری و مشارکت همه جانبه فعالیت خواهد نمود؛ تا یاد و نام شهدای میناب، بهانه‌ای برای همدلی بیشتر و تلاشی مضاعف در مسیر صیانت از آینده سازان ایران باشد. توفیق جنابعالی را در انجام این مسئولیت و خدمت شایسته به شهروندان شریف اصفهان از درگاه خداوند متعال خواستارم.» کد مطلب 997480




جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
ماجرای 2 کاپیتان 2 کشتی؛ از کدام یک باید تجلیل کرد؟
سایت عصرایران

ماجرای 2 کاپیتان 2 کشتی؛ از کدام یک باید تجلیل کرد؟

دو کشتی در مسیر مشابه با یک صخره زیر آب روبه‌رو می‌شوند، اما تصمیم دو کاپیتان نتیجه‌ای کاملاً متفاوت رقم می‌زند. یکی پس از وقوع حادثه قهرمان می‌شود و دیگری ب...
دوم باش، برنده باش!؛ داستان شرکتی که از رتبه دوم پیروزی ساخت
سایت عصرایران

دوم باش، برنده باش!؛ داستان شرکتی که از رتبه دوم پیروزی ساخت

این تفاوت ظریفی است اما در بازاریابی اهمیت زیادی دارد. یک شرکت کوچک تر معمولا نمی تواند با رهبر بازار در همه زمینه ها رقابت کند...
شخصیت شناسی | تصویری که در نگاه اول می بینید مهم ترین خواسته شما در زندگی را مشخص می کند
روزنامه هفت صبح

شخصیت شناسی | تصویری که در نگاه اول می بینید مهم ترین خواسته شما در زندگی را مشخص می کند

در این تست شخصیت شناسی، تصویری را مشاهده می کنید که چند عنصر مختلف در آن دیده می شود. کافی است بدون دقت زیاد به جزئیات، به اولین چیزی که در تصویر توجه شما را جلب می کند فکر کنید. انتخاب شما می تواند نشان دهنده مهم ترین خواسته و نیاز فعلی شما در زندگی باشد.
درباره سحر دولتشاهی که با یک استوری جنجال‌ساز شد
روزنامه هفت صبح

درباره سحر دولتشاهی که با یک استوری جنجال‌ساز شد

خبر وصلتش با رامبد ‌همه را شگفت‌زده کرد‌‌. جدایی از رامبد در سال 1393‌، ‌او را به یک ستاره مهم سینمای ایران تبدیل می‌کند
عجیب‌ترین دوستی‌های تاریخ؛ از انیشتین و ماری کوری تا مارک تواین و تسلا
سایت خبرآنلاین

عجیب‌ترین دوستی‌های تاریخ؛ از انیشتین و ماری کوری تا مارک تواین و تسلا

دوستی بین ماری کوری و آلبرت انیشتین (دو فیزیک‌دان برجسته) با نامه‌ای آغاز شد که انیشتین در سال ۱۹۱۱ به کوری نوشت؛ یعنی در دورانی که کوری با بحران‌های شخصی و حرفه‌ای بزرگی در زندگی‌اش دست‌وپنجه نرم می‌کرد.
لحظه انفجار مرکز خرید ژاپن پس از زلزله
سایت تابناک

لحظه انفجار مرکز خرید ژاپن پس از زلزله

لحظه انفجار در مرکز خرید ایون کوماموتو پس از زلزله 7.1 ریشتری در جنوب ژاپن را می‌بینید. این مرکز خرید تا حدی فرو ریخت و مردم در داخل آن محبوس شدند.