قیمت طلا امروز




 اخراج دیپلمات ایران

 سایت اکوایران / ۱۳ ساعت قبل

تهران به پاریس هشدار داد؛ واکنش تند ایران به اخراج دیپلمات‌ها

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به عملکرد سفارت فرانسه در ایران، گفت: ایران به محض اینکه احساس کرد سفارت فرانسه در تهران فراتر از مسئولیت‌های خود و آنچه در کنوانسیون روابط دیپلماتیک وین پیش‌بینی شده عمل کرده و اقداماتش مصداق مداخله در امور داخلی ایران بوده است، اقدام و اعلام کرد دو دیپلمات فرانسوی که مرتکب این اعمال خلاف شده‌اند، باید ایران را ترک کنند و امکان بازگشت به کشور را ندارند.
 تهران به پاریس هشدار داد؛ واکنش تند ایران به اخراج دیپلمات‌ها
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به عملکرد سفارت فرانسه در ایران، گفت: ایران به محض اینکه احساس کرد سفارت فرانسه در تهران فراتر از مسئولیت‌های خود و آنچه در کنوانسیون روابط دیپلماتیک وین پیش‌بینی شده عمل کرده و اقداماتش مصداق مداخله در امور داخلی ایران بوده است، اقدام و اعلام کرد دو دیپلمات فرانسوی که مرتکب این اعمال خلاف شده‌اند، باید ایران را ترک کنند و امکان بازگشت به کشور را ندارند. به گزارش اکوایران به نقل از مشرق، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و فرانسه و اقدام تلافی‌جویانه این کشور در اخراج دو دیپلمات ایرانی، اظهار کرد: ما به محض اینکه احساس کردیم سفارت فرانسه در تهران فراتر از مسئولیت‌های خودش و فراتر از آنچه طبق کنوانسیون روابط دیپلماتیک وین پیش‌بینی شده عمل کرد و اقدامات آنها مصداق عمل مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران بود، اقدام کردیم.

وی افزود: به صورت رسمی اعلام کردیم که دو دیپلماتی که در این زمینه مرتکب اعمال خلاف شدند، هم باید ایران را ترک کنند و هم امکان بازگشت به ایران را نخواهند داشت. من هفته گذشته در جلسه سخنگوی این موضوع را اعلام کردم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: ما قائل به این هستیم که روابط بین کشورها، از جمله با فرانسه، باید بر مبنای احترام متقابل و با رعایت همه قواعد و مقررات حقوق بین‌الملل، از جمله منع مداخله در امور داخلی کشورها باشد.

وی ادامه داد: بر این اساس روابط‌مان را با همه کشورها تنظیم می‌کنیم و هرجا هم که لازم باشد، هم تذکر می‌دهیم و هم اقدام لازم را انجام می‌دهیم.

بقایی با بیان اینکه «اقدامی که فرانسوی‌ها در اخراج دو دیپلمات ایرانی انجام دادند، قابل توجیه نیست»، گفت: واقعاً اقدام‌شان واکنشی بود به اقدامی کاملاً قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل که از سوی ایران انجام شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فکر می‌کنیم این دست اقدامات، برای تداوم روابط ایران و فرانسه مخرب است.

 







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.