قیمت طلا امروز




 ایستگاه پردازش پسماند

 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

سرمایه‌گذاری ۷ هزار میلیارد ریالی برای تکمیل زنجیره مدیریت پسماند قشم

همزمان با هفته دولت، ایستگاه پردازش پسماند قشم با ظرفیت پردازش روزانه ۱۵۰ تن پسماند و سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد ریالی به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی طرح صنایع تبدیلی پلاستیک با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال آغاز شد.
 سرمایه‌گذاری ۷ هزار میلیارد ریالی برای تکمیل زنجیره مدیریت پسماند قشم
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، این دو طرح با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدف تکمیل زنجیره مدیریت پسماند، توسعه بازیافت و ایجاد ارزش افزوده از پسماندهای شهری در جزیره قشم اجرا می‌شود.

ایستگاه پردازش پسماند قشم در حدفاصل شهرهای قشم و درگهان احداث شده و با ظرفیت پردازش روزانه ۱۵۰ تن پسماند، جمعیتی حدود ۹۵ هزار نفر را در شهرهای قشم و درگهان و روستاهای حریم شهر قشم از جمله هلر و طولا تحت پوشش قرار می‌دهد.

این طرح، زیرساخت لازم برای پردازش، تفکیک و بازیافت پسماند را فراهم کرده و گامی مؤثر در تکمیل چرخه مدیریت پسماند و کاهش پیامدهای زیست‌محیطی ناشی از دفن زباله در جزیره به شمار می‌رود.

همچنین عملیات اجرایی صنایع تبدیلی پلاستیک با سرمایه‌گذاری ۴ هزار میلیارد ریالی در مجاورت این ایستگاه آغاز شد. این واحد به‌عنوان مکمل ایستگاه پردازش پسماند، در راستای توسعه زنجیره ارزش و تبدیل پسماندهای پلاستیکی به محصولات قابل استفاده فعالیت خواهد کرد.

با بهره‌برداری از ایستگاه پردازش پسماند و آغاز اجرای صنایع تبدیلی پلاستیک، مجموع سرمایه‌گذاری در حوزه مدیریت پسماند قشم به ۷ هزار میلیارد ریال می‌رسد و زمینه ایجاد ۱۵۰ فرصت شغلی مستقیم در این جزیره فراهم می‌شود.

آیین افتتاح ایستگاه پردازش پسماند و آغاز عملیات اجرایی صنایع تبدیلی پلاستیک، همزمان با هفته دولت ۱۴۰۵ و با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، استاندار هرمزگان، نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه شیعه و اهل سنت جزیره و جمعی از مدیران و مسئولان استان و جزیره قشم برگزار شد.

انتهای پیام 




چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.