قیمت طلا امروز




 برندگان جشنواره سارایوو ۲۰۲۶

 خبرگزاری مهر / ۱۴ ساعت قبل

معرفی برندگان جشنواره سارایوو ۲۰۲۶؛ کارگردان اتریشی برنده شد

«هر بار» ساخته ساندرا وولنر کارگردان اتریشی، جایزه بهترین فیلم جشنواره فیلم سارایوو ۲۰۲۶ را از آن خود کرد.
 معرفی برندگان جشنواره سارایوو ۲۰۲۶؛ کارگردان اتریشی برنده شد
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، فیلم «هر بار» یا «همیشه» ساخته ساندرا وولنر در جشنواره فیلم سارایوو هم درخشید و پس از کسب جایزه بخش نوعی نگاه جشنواره کن، جایزه قلب سارایوو را برای بهترین فیلم بلند داستانی به خانه برد.

سومین فیلم بلند این کارگردان اتریشی توانست به اتفاق آرای هیئت داوران این جایزه را تصاحب کند.

امیلی واتسون، بازیگری که ۲ نامزدی اسکار در کارنامه دارد و ریاست هیئت داوران امسال را برعهده داشت، در تجلیل خود از این فیلم گفت: ظرافت سینمایی در این داستان مسحورکننده، انعطاف‌پذیر و متعالی، شناور است.

«هر بار» داستان یک مادر و دختر و پسر نوجوان وی را تصویر می‌کند که پس از تجربه یک تراژدی و از دست دادن دختر بزرگ خانواده، سفری به جزایر قناری را برای تعطیلاتی خانوادگی که تا پیش از آن هرگز تجربه نکرده‌اند، در پیش می‌گیرند و در همین جاست که زیر آفتاب ساحلی، گذشته و حال به آرامی در هم می‌آمیزند.

قلب سارایوو برای بهترین کارگردانی به آنا اوروشادزه، فیلمساز گرجستانی، برای فیلم «نقش مکمل» رسید. این فیلم اوایل امسال ۲ جایزه از جشنواره روتردام دریافت کرده بود. هیئت داوران به اتفاق آرا ترکیب بی‌پروای اوروشادزه از چیزهای پیش پا افتاده و رؤیایی و نیز کنجکاوی باطراوت‌ وی برای معنا در زندگی و سینما را ستود. این درام پر پیچ و خم و پراحساس یک ستاره سینما را در جستجویی سورئال و به طرز کنایه‌آمیز مالیخولیایی در خیابان‌های تفلیس دنبال می‌کند.

جایزه بهترین بازیگر زن به اوا کوستیچ برای بازی در فیلم «۱۷» رسید. این فیلم اولین فیلم بلندی است که کوسارا میتیچ کارگردانی از مقدونیه شمالی، ساخته و درباره نوجوانی در یک اردوی کلاسی است که از عواقب یک تجاوز جنسی رنج می‌برد. هیئت داوران بازی او را عمیقاً غریزی خواند که از ظهور بی‌باکانه یک استعداد جوان خبر می‌دهد.

جایزه بهترین بازیگر مرد به آدریان وانچیچ برای فیلم «تو به اینجا تعلق نداری» رسید. فیلمی از فلورین شربان، فیلمساز رومانیایی که برنده پلنگ طلایی لوکارنو شده و درباره پزشکی محترم است که وقتی متوجه می‌شود پسرش مظنون به قتل یک مرد کولی است، دنیایش به هم می‌ریزد. هیئت داوران بازی وانچیچ را برای دقت کم نظیرش که در خدمت کارگردان بود، ستود.

قلب سارایوو برای بهترین فیلم مستند بلند به فیلم «در آغوش گرفتن یک کوه» ساخته مشترک بیلجانا توتوروف و پتار گلومازیچ رسید. این مستند داستانی از خواهری و تنهایی در ارتفاعات مونته‌نگرو را تصویر کرده و پیش از این جایزه بزرگ هیئت داوران سینمای جهان را در جشنواره ساندنس و جایزه بزرگ جشنواره مستند لهستان را از آن خود کرده است. هیئت داوران از این مستند به عنوان «سفری فراموش‌نشدنی» یاد کرد و تصویر تأثیرگذار از دو زن خارق‌العاده با یک سبک زندگی رو به زوال، با فیلمبرداری حماسی و شگفت‌انگیز را ستود.

فهرست کامل برندگان جوایز سی و دومین جشنواره فیلم سارایوو چنین است:

بهترین فیلم بلند داستانی: «هر بار» ساخته ساندرا وولنر

بهترین کارگردان: آنا اوروشادزه برای «نقش مکمل»

بهترین بازیگر زن: اوا کوستیچ برای بازی در«۱۷»

بهترین بازیگر مرد: آدریان وانچیچ برای بازی در «تو به اینجا تعلق نداری»

بهترین فیلم بلند مستند: «نگه داشتن یک کوه»، بیلجانا توتوروف، پتار گلومازیچ

بهترین فیلم مستند کوتاه: «مبارزه مقدس» ساخته کارلا جلیچ

جایزه ویژه هیئت داوران مستند کوتاه: «کشتی جریان دارد» ساخته ژورا پاپویان

بهترین فیلم کوتاه داستانی: «هیچ‌کس چیزی نگفت» به کارگردانی تامارا تودوروویچ

تقدیر ویژه فیلم کوتاه داستانی: «پورکاتال» ساخته سیز گوردال

بهترین فیلم کوتاه دانشجویی: «ناخوشی» ساخته رکا پینچس

جشنواره فیلم سارایوو (SFF) سال ۱۹۹۵ در جریان محاصره این شهر توسط صرب‌ها در جنگ بوسنی (۱۹۹۲-۱۹۹۵) تأسیس شد و از آن زمان به مهمترین جشنواره فیلم در جنوب شرقی اروپا بدل شده است. کد مطلب 6924680







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.