قیمت طلا امروز




 سعید بادینی

 سایت ایران آنلاین / ۱۵ ساعت قبل

«روایت رحمت» فرصتی برای تأکید دوباره بر وحدت مسلمانان است

سعید بادینی مدیر گروه «دس‌براری» تاکید کرد مهمترین تاثیر برگزاری رویداد «روایت رحمت» می‌تواند یادآوری اهمیت مساله وحدت مسلمانان باشد.
 «روایت رحمت» فرصتی برای تأکید دوباره بر وحدت مسلمانان است
ایران آنلاین:

   بادینی که به همراه گروه خود در رویداد «روایت رحمت» حاضر شده و اجرایی حدودا 20 دقیقه‌ای را با نگاه به موضوع وحدت مسلمانان روی صحنه برد درباره جزئیات این نمایش گفت: اجرای ما کاری سنتی آیینی است که با شیوه‌ای کلاسیک تلفیق شده است؛ به این ترتیب که بخشی از نمایش مربوط به گروه رقص شمشیر است، آن‌ها یک گروه ثابت در استان سیستان و بلوچستان هستند، کار آنان فقط دهل و سرنا و یک گروه رقص شمشیر و چوب است.

او ادامه داد: من این شیوه اجرایی سنتی سیستانی را در دل یک نمایش وارد کردم. دریاچه هامون در سیستان دریاچه‌ای است که بلوچ و سیستانی از آن روزی خود را درمی‌آورند. ما در داستان اتفاقی را وارد روال عادی زندگی آنان کردیم، تنها چیزی که بین آنان تفرقه می‌اندازند، نگاهی است که نمی‌تواند همنشینی دوستانه شیعه و سنی را شاهد باشد، از همین مسیر نمایش را دراماتیزه کردم. اما نقطه عطف در این میان، میلاد رسول اکرم (ص) بود که نگاهی توام با مهربانی به همه داشت.

مدیر گروه «دس‌براری» گفت: تلفیق گروه نمایشی با گروه رقص شیوه‌ای بود که از نگاه من می‌توانست محتوای مورد نظر را در این نمایش بیان کند.

او ادامه داد: رویداد «روایت رحمت» فرصت بسیار خوبی است که هنرمندان در ارتباط مستقیم با مخاطب قرار بگیرند. این رویداد می‌تواند فضایی برای معرفی گروه‌های خلاق و جوان هم باشد؛ مهمترین تاثیر این رویداد می‌تواند تاکید روی وحدت مسلمانان باشد.

بادینی درباره گروه خود گفت: من 18 سال است تئاتر کار می‌کنم و در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر 9 تندیس جایزه اول دریافت کرده‌ام و هر سال با یک کار نمایشی که ردپایی از سیستان و بلوچستان داشته باشد به همراه گروهم به تهران می‌آییم.

انتهای پیام/




شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - 29 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.